Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve Bolu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Büşra Deligöz, YEŞİLAY Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül’e ziyarette bulundu.

HABER: EBRU BUKET DÖNMEZ

Bolu YEŞİLAY ve Bolu Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM) ziyaret eden il Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve Dr. Büşra Deligöz, faaliyetler hakkında bilgi alarak YEŞİLAY Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül ile istişarelerde bulundu.

“BÖYLE BİR SOSYAL KURULUŞUN HİZMET VERİYOR OLMASI BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol; “Bağımlıkla mücadele noktasında ilimizde böyle bir sosyal kuruluşun hizmet veriyor olması bizim için değerli. Çünkü bağımlı kişilerin profesyonel yardım almadan çıkış yolunu bulmaları neredeyse imkânsız. Bu bağlamda bağımlı insanlarımızın hayata ve topluma yeniden kazandırılması için destek ve çabalarını esirgemeyen tüm YEDAM çalışanlarına başkanımız nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Nazik ziyaretlerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Demirkol ve Deligöz’e teşekkür eden YEŞİLAY Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül; “Bolu/Merkez Gölyüzü Mah. bulunan Yeşilay Danışmanlık Merkezimiz ve Yeşilay Şubemizi yeni yerinde ziyaret eden Bolu İl Sağlık Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol ve Bolu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yrd. Büşra Deligöz’e teşekkür ederiz. YEDAM faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yaptık, çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk.  Ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eder başarılar dileriz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim