Çalışmalarına AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak devam eden Nurettin Doğanay, AK Parti’ye bağlılığını belirterek, “15 Temmuz gecesinde 27 gün boyunca meydanda tuttuğumuz nöbetler var bizim. Onlar benim şeref madalyamdır. O madalyayı benim boynumdan almaya da kimsenin gücü yetmez” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, 5 yıl boyunca yaptığı il başkanlığı ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğünde seçim bölgesi çalışmalarını değerlendirdi.

20 yıldır AK Parti’nin içerisinde ve her kademede görev yaptığını belirten Doğanay; “Ak Parti’nin her aşamasında görev yaptım. 5 buçuk yıl kesintisiz AKP parti il başkanlığı görevini arkadaşlarımla birlikte eksiğimizle fazlamızla götürmeye çalıştık. Tabi ki her şeyin bir sonu var. İl başkanlığının da bir sonu var. Belediye başkanlığının da bir sonu var. Milletvekilliğinin de bir sonu var. Bu işler her şeyden önce nasip ve kısmettir.” diye konuştu.

“HEM VATANDAŞLA HEM ESNAFLA HASBİHAL ETMEYE DEVAM EDİYORUM”

AK Parti il başkanı görevi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ve teşkilat başkanı Erkan Kandemir’in tensipleriyle Doğu Anadolu bölgesinde görevinde devam ettiğini ifade eden Doğanay; “Bana verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için çaba sarf ediyorum. Gittiğim her yerde Malatya’da, Elâzığ’da, Kars’ta, Bingöl de ilçelerinde gittiğim her yerde seçim çalışması yapıyorum. Hatta Bingöl’ün genç ilçesinde de AK Partim adına koşturdum. Hem vatandaşla hem esnafla hasbihal etmeye devam ediyorum. Bingöl’ün genç ilçesinde de çalışıyorum. AK Partiliyim ve bu noktada da çalışmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

“2023 SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Nurettin Doğanay, AK Parti’nin başarasına göre 2023 yılı seçimlerinde iyi bir noktaya gelmesi için çaba sarf edeceğini de vurgu yaparak; “Ben AK Parti altında çalışmaya devam ediyorum. Vatandaş ekonomik anlamda sıkıntıyı söylerken ben AK Partide sorumluluk sahibi biri olarak esnafımıza da gideceğim. Vatandaşıma da gideceğim. Bugünün sorunlarını da anlatacağım dün yaşananları da anlatacağım. Yarın nelerin olabileceğini de anlatacağız. Biz bunları yapmak zorundayız. Ben yaşadığım sürece bu bedende nefes aldığım sürece ben ak parti misyonunu sonuna kadar taşımaya devam edeceğim.  Sayın cumhurbaşkanımızındı söylediği gibi kapalı kapılar ardında değil, sokağa ineceğiz. Vatandaşla olmaya devam edeceğiz. Benim görevim şuan koordinatör olarak görev yapıyorum. Görev yerim Doğu Anadolu ama ben Boluluyum. Bolu’da yaşayan bir vatandaşım tabi ki burada daha fazla olacağım. Olmaya da devam edeceğim. Önemli olan benim şahsımın bir yerle olması veya olmaması meselesi değil. Bu işler nasip ve kısmettir” ifadelerini kullandı

“15 TEMMUZ GECESİNDE TUTTUĞUM NÖBETLER BENİM ŞEREF MADALYAM”

Doğanay,15 Temmuz döneminde tutulan nöbetleri de hatırlatarak; “15 Temmuz gecesinde 27 gün boyunca Bolu Belediye meydanında tuttuğumuz nöbetler var bizim. Onlar benim şeref madalyamdır. O madalyayı benim boynumdan almaya da kimsenin gücü yetmez. Ben dünde vatandaşın yanında bugünde yanındayım. Sonuna kadar olmaya da devam edeceğim. Recep Tayyip Erdoğan Ak Partinin Genel Başkanı olduğu sürece benim bir yerimde olup olmamam hiç önemli değil. Ak partinin bireyi hiçbir şeyi olmasa bile bir delegesi olarak nefes aldığım sürece çalışılmaya devam edeceğim.” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim