Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 7.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniyle hasar ve can kayıplarının yaşandığı deprem bölgesi için kullanılmamış kıyafetlerin kabul edileceği yardım kampanyası başlattı.

Haber: Oğuzhan Eke

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında bölgedeki 10 ilde hasar ve can kayıpları meydana geldi. Türkiye’nin her yerinde yardımın gittiği deprem bölgesine Düzce Belediyesi de kıyafet ve malzeme yardımı yapmak için kampanya başlattı.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, yardım kampanyasını sosyal medyadan yaptığı, “Deprem acısının ne demek olduğunu bilen Düzceli hemşehrilerim; şimdi birlik, dayanışma ve yardımlaşma zamanı. Belediye olarak deprem bölgesine yardım kampanyası başlatıyoruz. Tüm hemşehrilerimi bu kampanyaya desteğe çağırıyorum” açıklamasıyla duyurdu.

“İKİNCİ EL EŞYA KABUL EDİLMEMEKTEDİR”

“Uzat Elini Düzce”, başlığıyla yapılan duyuruda, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için başlattığımız yardım kampanyasına desteklerini bekliyoruz. Battaniye, bot, mont, çorap, atkı, eldiven, bere, hijyen malzemesi kullanılmamış kışlık kıyafet ve ısıtıcı gibi yardım malzemelerinizi belediyemiz önünde bulunan yardım tırımıza ulaştırabilirsiniz. İkinci el eşya kabul edilmemektedir”

Editör: TE Bilisim