Cuma Namazı sonrasında ayakkabısını giyemeyen bir yaşlıya, ayakkabısını giydiren Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy Bolu’ya atandı. Peki, Sadettin Aksoy kimdir, kaç yaşındadır?

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu yeni Emniyet Müdürü’nü bekliyor. 7 Temmuz’da Resmi Gazetede yayımlanan kararlar Bolu’ya atandığı açıklanan Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un görevi yakın zaman içerisinde başlayacak. 1969 yılında Ankara'da doğan Sadettin Aksoy 52 yaşında.

FARKLI GÖREVLERDE YER ALDI

Aksoy’un meslek kariyeri farklı görevlerle dolu. 1991 yılında Polis Akademisinden mezun olan Aksoy yıllar içerisinde; İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Haberleşme Daire Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Makedonya Misyonu, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, Konya Emniyet Müdürlüğünde farklı misyon ve rütbelerde görev yaptı. 2015 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak terfi eden Aksoy, 2017 yaşında Çankırı İl Emniyet Müdürü olarak göreve atandı. Evli ve iki kız babası olan Aksoy, iyi derecede İngilizce biliyor.

ALÇAK GÖNÜLLÜ EMNİYET MÜDÜRÜ OLARAK TANINDI

Evcil hayvanlara karşı ilgisi olduğu bilinen ve sosyal medyada evcil hayvanlarla fotoğraflarını paylaşan Emniyet Müdürü Akyos, Cuma Namazı sonrasında bir yaşlıya ayakkabısını giydirmesiyle, “Alçak Gönüllü Emniyet Müdürü” olarak tanındı.

 

Editör: TE Bilisim