FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan, Fay Yamaner Mücevher’in ilk kez müşterileri için düzenlediği “FAY Yamaner Evlilik Festivalikampanyası hakkında bilgiler vererek, en güncel, en kaliteli ürünleri, en iyi fiyata müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi.

FAY Yamaner Mücevher, evlilik hazırlığı yapanlar için büyük fırsatlar sunuyor. Ayrıca, yüzde 50 net indirimlerle satışa sunulan tüm pırlanta koleksiyonlarının yanı sıra, tüm düğün seti ve alyans alışverişlerinde ‘isme özel altın ve gümüş kaplama nişan tepsisinihediye ediyor.

Haber: Aslı Akış

Kamera: Burhan Yeşiltaş

Düğün sezonunun açılmasıyla evlenecek çiftler hazırlıklara başladı. Alyanstan tektaşa, bagetlerden beştaşlara ve hatta setlere kadar çok geniş bir yelpazede ürün imkânı sunan FAY Yamaner Mücevher evlilik hazırlığı yapanlar, kendini şımartmak ya da eşini mutlu etmek isteyenlere özel bir kampanya sundu.

Düğün hazırlığında olan vatandaşların alışveriş tercihlerinde ilk sırada yer alan FAY Yamaner Mücevher’de hareketlilik başladı. Gelin ve damat adayları bilezik ve alyans gibi ürünlerin yanında yükte hafif ama pahada ağır olan pırlantalara da ilgi gösteriyor.

“BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANAN KAMPANYALAR YAPMAKTAYIZ”

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan, 30 yılı aşkın süredir Bolu’da kendilerini tercih eden misafirlerine farklı kampanya sunduklarını belirterek; “Bildiğiniz gibi Fay Yamaner Mücevher olarak otuz yılı aşan tecrübemiz ile her yıl misafirlerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılanan kampanyalar yapmaktayız. Yine böyle büyük bir kampanyamızın başlamış olduğunun müjdesini sizlerle paylaşmak isterim. Bolu İzzet Baysal Caddesi, Bolu 14 Burda AVM ve Çanakkale 17 Burda AVM mağazalarımızda bu büyük kampanyamız ‘FAY Yamaner Evlilik Festivali’ olarak başlamış bulunmaktadır.” dedi.

“İSME ÖZEL ALTIN VE GÜMÜŞ KAPLAMA NİŞAN TEPSİSİ HEDİYE”

‘FAY Yamaner Evlilik Festivali’ kampanyasında yüzlerce farklı tasarımda ürünün müşterilerin beğenisine sunulduğuna işaret eden Doğan; “Bolu’da yıllardır en moda altın koleksiyonlarını güler yüzlü hizmet ve en uygun fiyatlarla birleştiren Fay Yamaner artık 17 Burda AVM mağazasıyla Çanakkaleli misafirlerimiz de bu hizmeti sunabilmenin mutluluğu içerisindedir. Bu kampanyamızda yüzlerce farklı tasarım alyans modellerini, en trend düğün setlerini, en iyi fiyat garantisi ile sunarken, tüm düğün seti ve alyans alışverişlerinde “isme özel altın ve gümüş kaplama nişan tepsisi”ni hediye ediyoruz. Ayrıca tüm pırlanta koleksiyonlarımızda net %50 indirim uygulanacaktır.” şeklinde konuştu.

“TÜM MÜŞTERİLERİMİZ MAĞAZALARIMIZA BEKLİYORUZ”

Doğan, Festival boyunca AVM mağazalarının pazar günü dahil akşam 10’a kadar hizmet verdiğinin de altını çizerek; “Evlilik festivalimizin büyük ilgi ile karşılanmasını bekliyoruz. Her zaman olduğu gibi bu kampanyamızda da öncelikli olarak bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edenler haberdar oldu.  Bu vesileyle tüm kampanya ve duyurularımızdan öncelikli olarak haberdar olmak ve fırsatlardan yararlanmak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmelerini tavsiye ediyor, karar vermek için mağazalarımıza bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim