Aydoğdu Group, sahip oldukları deneyim ile müşterilerine yüksek memnuniyet garantisi sunuyor. Güven ilkesine dayalı proje çalışmaları ile her daim müşterilerine kalitenin en iyisini sunmakta olan Aydoğdu Emlak, kaliteli marka yatırımı ve müşteri odaklı satış organizasyonu ile bölgesinde güvenilir, itibar değeri yüksek olarak anılmaktadır.

Haber: Selda Selin Özbay

2014 yılından bu yana Bolu’da en doğru gayrimenkul seçenekleri sunarak, sektörün en yüksek hizmet kalitesi ile buluşturmaya devam ediyor. Aydoğdu Emlak Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Alpaslan Sadıç, son zamanlarda Bolu’da artan maliyetler ve sürekli yükselmeye devam eden daire ve arsa fiyatlarına ilişkin bilgilerini paylaştı.

“Güvenirliği müşterilerimize sunuyoruz”

Aydoğdu Emlak Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Alpaslan Sadıç, Bolu’da yatırım yapmak isteyenler için gelişmekte olan bölgeleri sıralayarak, “Aydoğdu Emlak 2014 yılında kuruldu.8 yıldır Bolu merkezde hizmet vermekteyiz. Şuan ki hedeflerimiz apart otel konaklama hizmetinde biraz daha ilerlemeyi düşünüyoruz. Emlak ve gayrimenkul sektöründe biraz daha ön planda tutuyoruz kendimizi. Elimizden geldiğince güvenirliği müşterilerimize sunuyoruz.  En önce müşteri memnuniyeti bizim için önemli olan. Müşterilerimizin taleplerine göre araştırmamızı yapıyoruz. Sonrasında müşterilerimize uygun yatırım alanlarını seçiyor, müşterilerimize en uygun portföyü bulup o şekilde ilerleme kaydediyoruz. Şuan yatırım yapmak isteyen bir kişi gelişmekte olan ve yeni yapıların oluştuğu bölgelerde yatırım yapabilir. Kılıçarslan Mahallesi, Alpagut Mahallesi, Alpagutbey Mahallesi, Paşaköy Mahallesi, Sarıcalar bu bölgeler biraz daha yatırama uygun bölgelerdir. Buraların yatırıma uygun olmasındaki sebep ise AVM’ ler, Hastaneler, çocuk oyulanları gibi birçok özelliğe sahip daha güvenli bölgelerdir” dedi.

“Müşteriler tercih ettikleri gayrimenkulleri almakta zorluk çekiyorlar”

Sadıç, diğer yıllara oranla bu yıl emlak sektöründeki dalgalanmalardan bahsederek, “Birkaç yıl önce emlak sektöründe çok güzel bir potansiyel vardı. Fiyatlar biraz daha düşüktü ve insanların alım gücü vardı. Kredi faiz oranları biraz daha düşüktü. Şuan kredi faiz oranlarımız biraz yüksek. Müşteriler tercih ettikleri gayrimenkulleri almakta zorluk çekiyorlar. Fiyatlar fahiş oranında arttı. Hem satılık hem de kiralık olarak bölgesel problemler var. Yurtdışından gelen müşterilerimiz birkaç yıl önce talep daha fazlaydı. Ama şuan talepler biraz daha zayıfladı. Şuan yurt dışından gelen müşterilerimize gayrimenkul çok satamıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Düzgün ve prensipli çalışmak bizim için önemli”

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Alpaslan Sadıç, Aydoğdu Emlak olarak güvenin ön planda tuttuklarını belirterek, “Biz 8 yıllık bir firmayız. Ben ve ortağım Oğuzhan Aydoğdu ile birlikte öncelik olarak güvene çok dikkat ettik. Bizler genç girişimci olduğumuz için güveni ön planda tuttuk. Düzgün ve prensipli çalışmak bizim için önemli olan. Aslında bizim için kendi istediğimiz değil de müşterinin ne istediği önemli. Ona ne sunabiliriz? Kendi istediğimizi pazarlamak yerine müşterinin ne istediği önemli olduğu için en çok onlara dikkat ediyoruz” dedi.

“Devletimiz fahiş fiyatların önüne geçti”

Alpaslan Sadıç, kira oranlarının sabitlenmesiyle kiracı ev sahipleri arasında problemler yaşandığını söyleyerek, “Geçtiğimiz aylarda tüfe oranına göre yüzde 35 ve yüzde 40 bazında ilerliyordu. Devletimiz fahiş fiyatların önüne geçti ve yüzde 25 ‘e kira oranları sabitlendi. Ama şuan en büyük yaşandığımız sıkıntılardan biri kiracı ve ev sahiplerinin arasında köprü biz olduğumuz için büyük problemler yaşıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim