(HABER: Huri Afacan) AK Parti Göynük Belediye Başkan adayı Mehmet Demiröz, Göynük ilçesi ile ilgili seçim vaatlerini sosyal medyada kısa videolarla açıklıyor. Her gün bir yenisini ekleyen Demiröz, videolarında ilçenin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir plan sunduğunu belirtiyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı videolarda Demiröz, Göynük'ün altyapı, eğitim, sağlık, kültür ve turizm gibi alanlarına odaklanarak hazırladığı vaatleri kamuoyuyla paylaşıyor. Her video, ilçenin farklı bir ihtiyacına ve çözüm önerisine odaklanarak vatandaşların dikkatini çekmeyi hedefliyor.

MODERN BİR OTOBÜS TERMİNALİ

Göreve geldiğinde Göynük ilçesine modern bir otobüs terminali kazandıracağını söyleyen Demiröz,  “Göynük’ün sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak rabbimin izniyle 1 Nisan sabahı görev bize nasip olursa ilçemizde var olan otobüs terminalimizi yeni çevre yolunun kenarında uygun bir yere günümüz şartlarına uygun, modern bir otobüs terminali kazandırarak halkımızın hizmetine sunacağız inşallah” dedi.

KAPALI YÜZME HAVUZU PROJESİ

Gençleri hizmetle buluşturacağına söyleyen AK Parti Göynük Belediye Başkan adayı Mehmet Demiröz; “İlçemizde var olan kapalı spor salonu ve kapalı sahamızı tadilatını günümüz şartlarına modern bir şekilde tadilatını yapıp ve bu bölgemize de rabbim nasip ederse kapalı bir yüzme havuzu projemizle bir gençlik konsepti olarak ilçe halkımızın ve gençlerimizin hizmetine kavuşturacağız ”İfadelerde bulundu.

Göynük ilçesinin geleceği için hazırladığı kapsamlı planı sosyal medya aracılığıyla vatandaşlarla paylaşan Mehmet Demiröz, her gün yayınladığı videolarla seçim kampanyasını etkili bir şekilde sürdürüyor.

Editör: Yasin Celal TORUN