(Haber: Oğuzhan EKE) – AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, adaylığı kesinleşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “Adaylığımı koymayacağım” sözlerini sosyal medyadan hatırlattı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın adaylığının kesinleşmesinin ardından, sosyal medyada Başkan Özcan’ın Haber Global’e katıldığı programdaki söylemi, Türkiye’nin gündemine oturdu. Özcan, programda, “Bakın, ben şunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Hiç hayatımda kıvırmadım. Eğer bir kez daha seçilirse, 2023’te… Seçileceğine ‘şu’ kadar inanmıyorum… Seçilirse, ben 2024 yılında, seçilme şansım yüzde 100 bile olsa, Bolu Belediye Başkanlığıma adaylığımı koymayacağım” dedi.

Özcan’ın sözleri, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak tarafından da hatırlatıldı. İki il başkanı, Özcan’ın sözlerine sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla tepki gösterdi.

ŞİMDİ KIVIRASI GELMİŞ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Güner, “Klasik yalan üzerine kurulu CHP siyaset anlayışı... Dedi ve kıvırdı, adaylığını açıkladı. Fakat bir gerçeği ve hakkı teslim etmek lazım ki Tanju Özcan,  ‘hayatımda hiç kıvırmadım’ demiş ama ‘kıvırmayacağım’ dememiş ki… Şimdi kıvırası gelmiş…” açıklamasını yaptı.

ÜLKE GÜNDEMİNE GİRMEYİ BAŞARDIN”

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ise, Özcan’ın, aday olmayacağını söylediği videoyu paylaşarak, “Tebrikler Tanju Özcan X’de (Twitter) ülke gündemine girmeyi başardın” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE