Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, 2020-21 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek bir mesaj yayımladı. Sarıcı, yayımladığı mesajında öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve idarecilere seslendi.

Haber: Aslı Akış

2020-2021 eğitim-öğretim yılının uzaktan eğitim modeliyle başlamasının ardından Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, yayımladığı mesajında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere bir çok görev düştüğünün altını çizdi.

“BİR SÜRE DAHA UZAKTAN EĞİTİMLE DEVAM EDECEĞİZ”

Sarıcı; “Sevgili öğrenciler, değerli idareci ve öğretmen arkadaşlarım; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı başlıyor. Sizleri okullarımızda görmeyi çok arzu etmemize rağmen daha sağlıklı günlerde bir arada olabilmek için bir süre daha uzaktan eğitimle devam edeceğiz.

Bakanlığımız, uzaktan eğitim alanında sizlere birçok yenilik sunuyor. Zenginleştirilmiş EBA içerikleri ve diğer materyaller eminim ki sizlere daha verimli bir uzaktan eğitim imkânı sağlayacaktır.

Bunun gerçekleşmesi öğretmenlerinizin ve okul idarelerinizin hazırladığı eğitim programlarının dikkatle takip ederek uygulanmasıyla mümkün olacak.

“SİZLERE GÜVENİYOR VE İNANIYORUZ”

Değerli idareci ve öğretmen arkadaşlarım; Bu sürecin ancak sizlerin katkıları ile sağlıklı bir şekilde yürütülerek başarılabileceğini unutmadan çalışmalarımıza birlikte devam edeceğiz.  Sizlere güveniyor ve inanıyoruz.

“KIYMETLİ VELİLERİMİZ BİZLERE DESTEK OLABİLİRSİNİZ”

Kıymetli velilerimiz; Sizler de bu süreçte öğrencilerimize inanarak, öğretmen ve idarecilerimize güvenerek bizlere destek olabilirsiniz.

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİĞE DİKKAT ETMEMİZ BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR

Sevgili öğrenciler; Sosyal mekanlarda bir araya geldiğimizde Maske, Mesafe ve Temizliğe dikkat etmemiz herkes için büyük önem arz etmektedir.

“2020-21 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BOLU EĞİTİM AİLESİNE HAYIRLI OLSUN”

Öncelikle başöğretmen Gazi Mustafa Kemal'i, vefat etmiş olan tüm öğretmenlerimizi ve görevi başında şehit edilen öğretmenlerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. 2020-21 Eğitim-Öğretim Yılı Bolu Eğitim Ailesine hayırlı olsun.”

Editör: TE Bilisim