“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince, terör konusunda farkındalık oluşturularak toplumsal refleks ve bilincin geliştirilmesi amacıyla başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere ilimiz dâhilindeki özel kuruluşlarda görev alan personel ile vatandaşlara eğitim verildi.

Haber: Aslı Akış

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince yürütülen çalışmalar kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli personele yönelik eğitim düzenlendi.

Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz projesi kapsamında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 200 kişinin katıldığı eğitimle, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli personele Terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı farkındalık oluşturularak toplumsal refleks ve bilincin geliştirilmesi sağlandı.

“Ben” yerine “Biz” bilinci oluşturmak, tek çatı altında birleşmek, terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı toplumda farkındalık oluşturularak olası terör saldırılarına karşı birlikte hareket etmek, terör örgütlerinin eleman temin etme yöntemleri ve zararlı faaliyetleri hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeline bilgilendirme yapıldı.

Ekipler, halkın yoğunlukla bulunduğu açık ve kapalı alanlara yönelik olası terör saldırılarına karşı birlikte hareket etme, terör örgütlerinin eleman temin etme yöntemleri ve zararlı faaliyetleri hakkında personele bilgi verdi.

Editör: TE Bilisim