AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Seben ve Kıbrıscık esnafını ziyaret etti.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Üyeleri Mazhar Bozoğlu ve Zerrin Açıkalın teşkilatı, Seben’de, geçtiğimiz hafta yaşanan don nedeniyle zarar gören çiftçilere verilmek üzere düzenlenen üzere fide dağıtımı töreni için Seben’e giderek ilçe teşkilatına, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak’a ve ilçede bulunan esnafa ziyarette bulundular.

İlk Olarak Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Başkan Kavak’a pandemi döneminde belediye olarak yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Başkan Kavak’ın ziyaretinin ardından AK Parti Teşkilatı, Seben İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Fehmi Çınar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiler. İlçe başkanlığının ardından AK Parti teşkilatı, ilçedeki esnafının geçmiş bayramlarını kutlayarak, hayırlı işler dileğinde bulundular.

 KIBRISCIK ESNAFINA ZİYARET

Öte yandan, AK Parti teşkilatı, Kıbrıscık’a giderek ilçe esnafını ziyaret etti. Esnaf ile başta pandemi süreci olmak üzere bir çok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilisim