BAİBÜ Yüksek Lisans Enstitüsü öğrencisi Şeyma Koyuncu, Türkiye’nin ilk kumbara temalı müzesi olan Müze Kumbaram’ın başlattığı Araştırma Fonu Hibe Programında (MKAF) destek almaya hak kazandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yüksek Lisans Enstitüsü Matematik ve Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Şeyma Koyuncu “Alternatif Bir Öğrenme ve Değerlendirme Aracının Geliştirilmesi ve Kullanımının İncelenmesi: Benim Bilgi ve Duygu Kumbaram” isimli tez, 29’u ulusal 2’si uluslararası olmak üzere toplam 31 başvuru arasından, MKAF Seçici Kurulunun değerlendirmesi sonucunda desteklenmeye değer bulundu.

DALOĞLU REKTÖR ALİŞARLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Müze Kumbaram Kurucusu Ali Armağan Daloğlu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya, Müze Kumbaram Araştırma Fonunun duyurulmasına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür mektubu gönderdi.

Yüksek Lisans Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı adına Şeyma Koyuncu’nun başarısını tebrik etti. Koyuncu, Rektör Alişarlı ve Kürtül’e teşekkür ederek tezinin desteklenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim