Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Yüksek Hızlı Tren konusunda görüşme yapmak için AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü TBMM’de ziyaret etti.

Yüksek Hızlı Tren Projesinin Bolu’dan geçmesi için uzun zamandır çalışmalar yapan MHP İl Başkanı Cihan Başaran, bu hafta tekrar Ankara’da görüşmeler yaptı.

“YÜKSEK HIZLI TREN PROJESİ, BOLU İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT”

MHP İl Başkanı Cihan Başaran, YHT Projesinin Bolu için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak;  “Ankara dönüşünde konu hakkında açıklama yapan MHP İl Başkanı Cihan Başaran; “ Yüksek Hızlı Tren Projesi, Bolu için önemli bir fırsat. Bu fırsatı Bolu için kaçırmak istemiyoruz. Konuyu sağlık, bürokrasi, ekonomi, ticaret, turizm, başta olmak üzere her yönüyle ele alıyoruz. Bu hafta yine Ankara’dayız. Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekillerimizden destek almak için turlara başladık. Gerede, Bolu hattından geçecek Yüksek Hızlı Tren konusunda desteklerini aldık. Şu aşamada hattın nereden geçeceği kesinlik kazanmadı. Son karar verilmeden önce Bolu’nun sesini Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“BOLU MİLLETVEKİLLERİMİZİN DE DESTEĞİNİ ALDIK”

Cihan Başaran, AK Parti Bolu milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün de desteklerini aldıklarını belirterek; “AK Parti Bolu milletvekillerimiz Sayın Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile de bir araya gelerek Yüksek Hızlı Tren Konusunda fikir alışverişi yaptık. Ankara’dan Gerede’ye uzanan, Bolu’dan, Düzce’ye Sakarya’ya, Kocaeli’ne ve en son İstanbul’a ulaşan hızlı tren hattının geçmesi için görüşmeler yaptığımı ve bu projenin hayata geçmesi için Bolu’da yaşayan vatandaşlarımızın da oldukça umutlu oldukları konusunda görüşmelerimizi ilettik. MHP Bolu İl Başkanlığı olarak, vatandaşın taleplerinin takipçisi olacağımız konusunda kararlılığımızı bildirerek, Bolu milletvekillerimizin de desteğini aldık” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZ VE DESTEK ARAYIŞLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR”

Başaran, MHP Bolu İl Başkanlığı olarak Bolu’nun menfaatine olan taleplerde her türlü destek vereceklerini ifade ederek; “Bu Treni kaçırırsak bir daha ki Tren için 30 yıl daha bekleriz. Yüksek Hızlı Tren hattının Gerede ve Bolu güzergahından geçmesi hayal değil. MHP İl Başkanlığı olarak Bolu’nun geleceğini ilgilendiren konularda, vatandaşın taleplerini dinleriz. Bu talepler, Bolu’ya ve vatandaşımıza menfaat kazandırıyor ise tam destek veririz. MHP Bolu İl Başkanlığı olarak, çalışmalarımız ve destek arayışlarımız devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilisim