Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HDP’lilerin kendisine oy vermeyeceğinin altını çizerek, “Türk milliyetçisiyim. Ben Atatürkçü’yüm. Ben bölücü terör örgütlerini yıllardır lanetliyorum” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Yerel seçimlerde aldığı oy ile Bolu Belediye Başkanlığına seçilen, Tanju Özcan’dan seçimlere ilişkin değerlendirme geldi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan Tanju Özcan, HDP’den oy aldığının ileri sürülmesine tepki gösterdi.

“AK PARTİLİ VATANDAŞLARIN OYUNU ALDIM”

HDP seçmenin kendisine oy vermeyeceğini aktaran Özcan, “Seçimlerde kim HDP oyu almış? Ben seçimlerde AK Partili vatandaşların oyunu aldım, CHP’li vatandaşın oyunu aldım, MHP’li vatandaşın oyunu aldım. İYİ Partili vatandaşın oyunu aldım ama bir tek HDP’li bana oy vermez. Çünkü ben Türk milliyetçisiyim. Ben Atatürkçü’yüm. Ben bölücü terör örgütlerini yıllardır lanetliyorum. Bunları da lanetliyorum” dedi.

“MECLİSTE NASIL BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜĞÜNÜZÜ DE BİLİYORUM”

AK Parti’nin, HDP ile iş birliği yaptığını belirten Özcan, “Siz çadır mahkemelerini kurarken, Dolmabahçe Mutabakatı yaparken, kirli pazarlıklar içindeyken Oslo’da, benim çizgim yine aynıydı. Onlar nereye verdiklerini karıştırmışlar. Zaten bunlar akıllı insanlar olsaydı, o partide ne işleri vardı? Terör seviciler. Biz zamanlar Mecliste nasıl birlikte yol yürüdüğünüzü de biliyorum. Siz sadece FETÖ’cülerle değil, onlarla da yol yürüyordunuz…” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim