Boluspor, TFF 1’inci ligin ilk haftasında kendi sahasında Giresunspor ile son dakikalarda yediği gol ile 2–2 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’da ilk hafta oynanan oyunu, takıma katılması beklenen oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı; “Bu hafta içinde de stoperi aramıza katacağız. Yabancı stoper düşünüyoruz. Alacağımız stoperde bu takımda defansı toparlayacak bir tecrübeli ağabey almak istiyoruz. Genç değil. Biraz standartları yüksek kaliteli bir stoper almak istiyoruz. Bize tecrübe ve değer katsın” dedi.

HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ

“HER TAKIMIN KENDİ BAKANI VAR”

Hafta sonu oynadıkları Giresunspor’un maddi ve manevi anlamda büyük güç bulduğunun altını çizen Çarıkcı; “Giresunspor ile oynadığımız maçta Giresunspor bu sene iyi bir takım kurdu. Geçen seneden kalan futbolcuları vardı. Onlarda bizim gibi 7–8 tane oyuncu aldılar. Bu ligde de maddi anlamda para eden futbolcuları. Bu işlere her şeyin başı bütçe. Her takımın kendi Bakanı var. Her takım sponsor bulabiliyor. Biz şu an sponsor bulamıyoruz. Göğüs reklamı da bulmakta zorluk yaşıyoruz. Baktığımız zaman büyüklüğümüz bu konuda çok fazla değil. Bolu halkı, biz kendimiz bu işi kendi çabamızla çalışıyoruz. Giresunspor bu anlamda iyi bir güç almış. Maddi anlamda hem transferlerde güç almış hem isim hakkı sponsoru bulmuş. Sağ bek Caner’i bizde istedik ama alamadık. Bu konularda birileri devreye giriyor, futbolcu transferinin önünü açıyor. Bunu herkes biliyor camiada” dedi.

“BOLUSPOR BU KADAR EZİK OLMAMALIYDI”

Kırmızı beyazlıların hafta sonu oynadığı karşılaşmayı da değerlendiren Çarıkcı: “Benim kendi görüşüm Boluspor’da beklediğim oyunu oynayamadık. Özellikle ilk 45 dakikada bende rahatsız oldum. Boluspor bu kadar ezik olmamalıydı. İkinci devrede toparladık. Tabi sezon başı, sezon başı olduğu için biraz daha beklememiz gerekiyor. Aslında bu sene iyi bir hazırlık kampı geçirdik. 14–15 futbolcuyla beraber sezon başı iyi bir kamp yaptık. Topuk Yaylası’na gittik. Aslında ben daha iyi futbol bekliyordum. İlk maç umduğum gibi çıkmadı. Ne kadar maçı 2–1 önde götürsekte, son dakikada golü yesek dahi bunu söyleyecektim. Oynanan futbol fazla memnun etmedi. Bu konuda teknik heyet aynı düşüncede zaten. Bu haftadan ders çıkaracağız. Yeni transferlerimizin adaptasyon sorunu da çözülünce daha iyi olacağız. Ama iyi bir takım olduk. İnşallah cezalı oyuncularımız, sakat futbolcularımız yavaş yavaş onlarda 3–4 hafta içinde devreye girerse Boluspor bu anlamda iyi bir takım olacak. Keşke maçı kazansaydık olmadı. Bazen son dakikadaki gol hepimizi üzüntüye boğdu” ifadelerini kullandı.

“ALACAĞIMIZ STOPERDE BU TAKIMDA DEFANSI TOPARLAYACAK BİR TECRÜBELİ AĞABEY ALMAK İSTİYORUZ”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı takıma katmayı düşündükleri defans oyuncusunun bu hafta takıma katılacağının sinyallerini de vererek sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim düşündüğümüz 2 futbolcu vardı. Şu an 24 futbolcumuz var. 1 futbolcu eksiğimiz var. Normalde 25 futbolcu olması gerekiyor. Mustafa Durak’ı aldık. Oda şuan kampta. 1 oyuncu kaldı. O da stoper. Bizim almak istediğimiz, teknik heyetin raporu doğrultusunda stoperle görüşmeler yapılıyor. Bu hafta içinde de stoperi aramıza katacağız. Yabancı stoper düşünüyoruz. Alacağımız stoperde bu takımda defansı toparlayacak bir tecrübeli ağabey almak istiyoruz. Genç değil. Biraz standartları yüksek kaliteli bir stoper almak istiyoruz. Bize tecrübe ve değer katsın. Onun içinde çalışmalar devam ediyor. Fiyatlar veriliyor. Ona göre bekliyoruz. Stoper transferini bu hafta bitirmeye çalışacağız.”

Editör: TE Bilisim