2017-2018 sezonu öncesi transfer çalışmalarına hız veren Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı, İnegöl Belediyespor’dan Oğulcan Metehan Deniz ve Adanaspor’dan Burak Can Dilmaç’ı kadrosuna kattı.

Türkiye Basketbol 2. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. geçtiğimiz sezonun ortasında Belediyespor ile anlaşan ve yeni sezonda da takımın başında olan Antrenör Murat Yolcunun talimatları ile çalışmalarına devam eden Basketbol şubesi 2 yeni ismi kadrosuna kattı. Yeni sezonda genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturmayı hedefleyen Basketbol takımı, Antrenör Yolcu’nun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta kadrosuna 6 oyuncuyu transfer eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız, bugünde İnegöl Belediyespor’dan Oğulcan Metehan Deniz ve Adanaspor’dan Burak Can Dilmaç’ı transfer etti.

BOLU’YA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİK

Transferleri hakkında sitemize açıklamalarda bulunan Oğulcan Metehan Deniz ve Burak Can Dilmaç “Bolu’ya şampiyonluk yaşamaya geldik. İnşallah bu hedefimizi bu sene burada gerçekleştiririz. Genç bir ekip olduk. Kamp süresince iyi çalışıp, sezona iyi başlamak istiyoruz. Transferimizde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Bize inanları mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilisim