Köroğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin “Biraz Hayal, Bir Miktar Sabır” adlı serginin açılış töreni gerçekleştirildi.

Haber: Aslı Akış

Köroğlu İlkokulunda gerçekleşen açılışa; Tugay Komutan Yardımcısı P. Alb. Metin Eştürk, Kurmay Başkan V. P. Alb. Sabri Saldıroğlu, Okul Müdürü Mehmet Özkan, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

4A sınıf öğretmeni Sibel Dalman, 4B sınıf öğretmeni Ülkü Dura ve 4D sınıf öğretmeni Sezen Saldıroğlu tarafından taşımalı eğitimle köyden gelen öğrencilerinin hazırlamış olduğu mezuniyet ve yılsonu sergisinde hat sanatı, ebru ve taş boyama çalışmaları yer aldı. Çocukların hayatında bir iz bırakmanın amaçlandığı sergi davetliler tarafından beğeniyle gezildi. Ayrıca sergide emeği geçen öğretmenlere ödül verildi.

Kurdele kesimi ile başlayan sergi açılışında Okul Müdürü Mehmet Özkan bir konuşma yaptı. Özkan; “Köroğlu İlkokulu olarak “Biraz Hayal, Bir Miktar Sabır” ebru, resim, görsel sanatlar sergisi için toplanmaktayız. Bu sergiyi 4A sınıf öğretmenimiz öğrencileri ile birlikte Sibel Dalman, 4B sınıf öğretmenimiz Ülkü Dura, 4D sınıf öğretmenimiz Sezen Saldıroğlu birlikte gerçekleştirdiler. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu sergilerimizi açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen sergimize katılan misafirlerimize teşekkür ederiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim