Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği ( BOLU-İHH ) gönüllüleri Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Bolu’da ihtiyaç sahibi 250 çocuğu giydirdi.

Haber: Aslı Akış

Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği Kurban bayram öncesi yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi. Öte yandan çocukların annelerine bayramlık kıyafet ve ayakkabı hediye etti.

Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği Başkanı Fethi Sarımsakcı, yaptığı açıklamada; “Bolu –İHH olarak her yıl olduğu gibi bu yılda kurban bayramı öncesi ilimizde bulunan öncelikle yetim, ihtiyaç sahibi ve muhacir ailelerden 250 çocuğumuza; bununla birlikte annelerine bayramlık 1.420 parça kıyafet ve ayakkabı hediye ettik” dedi.

YETİMLERİMİZİ UNUTMADIK

Fethi Sarımsakcı, bağışçıların destekleri ile çocukların yüzlerini güldürdüklerinin altını çizerek; “2020 ramazan bayramında yine ilimizde 250 yetim, ihtiyaç sahibi ve muhacir ailelerinin çocuklarına ve annelerine bayramlık kıyafetle birlikte ayakkabı yardımı yaparak yüzlerini güldürmüştük. Bununla birlikte yurtdışındaki yetimleri de unutmadık. Bağışçılarımızın destekleriyle yurtdışında da ramazan bayramında 100 yetim çocuğumuzu giyindirmiştik, bu bayram da 50 yetim çocuğumuzu yurt dışında giyindiriyoruz” şeklinde konuştu.

“GEÇEN YIL 700 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITTIK”

Sarımsakcı, geçtiğimiz yıl 700 aileye kurban eti dağıttıklarını belirterek; “Geçen yıl ilimiz ve ilçelerimizde 700 aileye kurban eti dağıttık. Yine bu bayramda hedefimiz 700 aileye kurban eti ve gıda dağıtmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim