Bolu Valisi Ahmet Ümit, yılbaşı için gerekli tedbirlerin alındığını ifade ederek, “Bin 200 personelimiz ve 520 ekibimizle beraber 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde gerekli tedbirleri uygulanmaya devam edecek” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu yeni yıla konser ve eğlencelerle girecek. Binlerce vatandaşın cadde, sokak ve mekanları dolduracağı yılbaşı gecesinde yaşanabilecek olumsuz durumların engellenmesi için de Bolu Valiliği, bünyesindeki kurumlarla teyakkuza geçti. Yeni yıl kutlamaları kapsamında il genelinde alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin bilgileri Bolu Valisi Ahmet Ümit verdi. Yılbaşı gecesi ve ertesi gün sağlıktan güvenliğe ulaşımdan iletişime kadar her türlü önlemin alındığını ifade etti.

“GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI”

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yılbaşı gecesi için çalışacak aktif personel ve ekip sayısını açıklayarak, “Bin 200 personelimiz ve 520 ekibimizle beraber 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde gerekli tedbirleri uygulanmaya devam edecek. Ancak bu tedbirler yeterince ekibimiz ve personelimizle beraber zaten 1 haftadır uygulanıyor. Özellikle, maalesef memleketimizde çok ciddi şekilde yaşanan kaçak içki olayıyla ilgili başta olmak üzere, güvenlik kuvvetlerimiz gerekli takipleri yaptılar. Her türlü operasyonlar yapıldı. Tedbirler alındı. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Sağlık bakımından, güvenlik bakımından, ulaşım bakımından, iletişim bakımından bütün yönleri itibariyle gerekli tedbirler alındı” dedi.

“1 HAFTADIR ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Gerekli tedbirlerin 1 hafta öncesinden alınmaya başlandığını da açıklayan Vali Ümit, olaylara anında müdahale edileceğinin mesajını vererek, “İlgili kurumlara talimat verildi. 1 haftadır çalışmalar sürüyor. Ancak 31 Aralık’tan itibaren daha yoğunlaşmış vaziyette devam edecek. Herhangi bir ihtiyaç, herhangi bir sıkıntı olduğunda mutlaka ilgili kurumlar devreye girecektir ama 112’yi aramak suretiyle, gerektiğinde doğrudan doğruya bizi aramak suretiyle, vatandaşlarımız taleplerini iletebilirler bize. Onlara derhal ulaşmak için tüm tedbirleri aldık ve inşallah ulaşacağız onlara” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim