Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de oluşturulmak istenen terör koridorunun ortadan kaldırılması, bölgeye barış ve huzurun getirilmesi amacıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na, destek için Bolu Belediye Başkanlığı öncülüğünde tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla 16 Ekim Çarşamba günü (BUGÜN) saat 19.00’da yürüyüş düzenlenecek.

 Haber: Aslı Akış

 TSKi'nın Fırat'ın doğusunu terör örgütlerinden temizlemek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'ndaki askerlere destek için Bolu Belediyesi öncülüğünde yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş Saat 19.00’da Bolu Belediyesi önünde başlayacak.

Bolu Belediyesinden yürüyüş ile yapılan yazılı açıklamada; “Şanlı ordumuzun başlatmış olduğu 'Barış Pınarı Harekâtı'na destek amacıyla Bolu Belediye Başkanlığı öncülüğünde tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak yürüyüş düzenlenecektir. Bu akşam (16 Ekim Çarşamba) saat 19.00'da belediye önünden başlayarak valilik önünde sona erecek yürüyüşümüze tüm halkımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim