Scaina Türkiye genelinde yaptığı tanıtımların Bolu ayağını gerçekleştirdi. Yapılan tanıtımda yeni nesil araçlar hakkında bilgi veren Scania yetkilileri ve Çarıkçı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkçı açıklamalarda bulundu. Açıklamalardan sonra yapılan sunum ile devam eder organizasyon iftar yemeğinin ardından roadshow sona erdi.

Haber: Onur KAYNARCALI

Scania, 10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar Euro yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü sonucu üretimine başladığı yeni nesil araçlarını Türkiye yollarında müşterileri ile buluşturuyor.

Scania, ağır vasıta sektöründe çıtayı çok yükseklere taşıyacak yeni nesil araçları için 10 yıl süren Ar-Ge çalışmalarına 2 milyar Euro yatırım yaptı. Bunun yanında yeni nesil araçların geliştirilmesi için 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü ve 40 adet kamyonun kullanıldığı çarpışma testleri gerçekleştirdi.

Eşsiz modüler sistemi ve verimliliği arttıran hizmet paketleri, kullanıcılarının her türlü ihtiyaçlarına cevap veren teknolojik çözümleri ile dikkat çeken Yeni nesil Scania’lar, Türkiye genelinde düzenlenen Roadshow etkinliğinde müşterileri ile buluşuyor.

Samsun’dan başlayan roadshow etkinliğinin Bolu’da Hampton by Hilton otelinde Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Scania Pazarlama Müdürü Adnan Yücel, Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulat ile Çarıkçı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkçı ve Çarıkçı Otomotiv yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

“Scania, alırken de kullanırken de satarken de kazandırıyor”

Araçların üretiminde her müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik Ar-Ge çalışmaları yapıp ona göre düzenlemeler yaptığını belirten Scaina Satış Müdürü Gökhan Altun araç içi ve araç dışında tanıtım yaptı. Altun yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Scania olarak sadece araç satışı yapmıyoruz. Bakım anlaşmaları, sürücü eğitimleri ve filo yönetim sistemleri gibi çeşitli hizmet paketleri ile her müşterimizin ihtiyacına yönelik hizmetler sunuyoruz. Bolu’da yeni nesil Scaniaları yakından tanıtma fırsatı bulduk. Yeni Nesil Scanialar ile taşımacılık sektörü yeniden şekillenecek. Scanialar satın alırken kazandırdığı gibi yüksek ikinci el değeri ile kazandırıyor.”

Daha sonrasında araç içerisinde yaptığı açıklamalarda yeni yapılan özellikleri bizzat göstererek anlatan Altun, konfor ve performansı ön planda tuttuklarını söyledi.

“Scania Bolu ve bölgesinde en çok tercih edilen markadır”

Scaina Satış Müdürü Gökhan Altun’un açıklamalarından sonra markanın Bolu şubesi olan Çarıkçı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkçı ise bölgede Scania'nın en çok tercih edilen ağır ticari araç markası olduğunu dile getirdi. Çarıkçı, “Gerek satış, gerekse satış sonrası hizmetler konusunda müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Bugün yakından tanıttığımız Yeni Nesil Scania ile bu çıtanın daha da yukarı taşıyacağına inanıyoruz. Yeni Scania ile müşterilerimize bir araçtan çok daha fazlasını, komple bir hizmet paketini sunuyoruz” dedi.

Yapılan açıklamalar ve sunumlardan sonra katılımcılar ile birlikte iftar organizasyonun ardından roadshow sona erdi.

Editör: TE Bilisim