Boluspor 2017–2018 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında Süper Ligin iddialı takımlarından Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynamak için sarı lacivertliler ile temasa geçti. Boluspor, Fenerbahçe’yi Bolu Atatürk stadyumunda ağırlamak istiyor.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Fenerbahçe'de takımın başına Aykut Kocaman’ın getirilmesiyle bir yandan kadro planlaması çalışmaları sürdürülürken diğer yandan da yeni sezon hazırlık programı şekillendiriliyor. Sarı Lacivertliler, 1 Temmuz'da Topuk Yaylası'ndaki kamp tesislerinde çalışmalarına başlayacak. Boluspor, Topuk Yaylası’na gelecek olan Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapmak için sarı-lacivertli yöneticilerle temasa geçti.

BİRKAÇ GÜNE BELLİ OLACAK

Fenerbahçeli yetkililer, Boluspor’un hazırlık maçı teklifine birkaç güne kadar olumlu yada olumsuz cevap vereceklerini belirttiler. Sarı-lacivertli yöneticiler, Boluspor ile hazırlık maçı oynamaya sıcak bakarken, Boluspor ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan hazırlık maçının ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

SON KARAR YILDIRIM’IN

Konu ile ilgili Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşüldüğü, Yıldırım’ın da Boluspor ile hazırlık maçı oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Yıldırım’ın, teknik direktör Aykut Kocaman ile görüştükten sonra kararını vereceği ifade edildi. Fenerbahçe cephesinden olumlu bir karar çıkması durumunda maçın Bolu Atatürk Stadyumunda oynanması planlanıyor.

 

 

Editör: TE Bilisim