Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yazılı bir basın açıklaması yaparak, Bulgaristan’da düzenlenen Yaş Grupları Trambolin Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bolumuzun gençleri kazandıkları madalyalarla göğsümüzü kabartmakta, İstiklal marşımızı dünya aleme duyurarak bizleri gururlandırmaktalar. Gençlerimizin gelişmelerinde, zamanlarını kaliteli değerlendirmelerinde, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarında sporun önemi çok büyüktür.  Bu yüzden sporun ve sporcunun desteklenmesi için daha çok çalışmalıyız.  Evlatlarımıza verilen imkânlar neticesinde de güzel sonuçları yaşamaktayız. Dün Bulgaristan’da yapılan Yaş Grupları Trambolin Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda ülkemiz adına yarışan milli takım sporcularımızdan Bolu Fen Lisesi Öğrencisi,  Bolumuzun gururu Doğukan Büyükarslan ve Koray Altınel altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldular. Buradan Büyükarslan Ailesini, Cimnastik Federasyonumuzu, antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum.

Yine 4 gün önce Edirne’de düzenlenen Tekvando Balkan Şampiyonasında başka bir Bolulu evladımız Umut Can Demir’de Balkan 3.sü olarak,  madalya alıp göğsümüzü kabartmıştır.  DEMİR Ailesini, Tekvando Federasyonumuzu, antrenörlerimizi ve bu vesileyle de tüm dallarda ülkemizi temsil ederek yarışan sporcularımızı tekrar kutluyorum.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor,  Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilisim