Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın başkanlığında bir grup milletvekili ve partili tarafından olağanüstü kurultay için toplanan imzalar yeterli sayıya ulaştı. Özcan, ilk açıklamasında imzaları görmek isteyen MYK üyelerinin yarın saat 11.00’e kadar vakitleri olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisinde geçtiğimiz hafta 16 Temmuz Pazartesi günü başlattığı olağanüstü kurultay için delegelerden imza toplama sürecini bugün itibariyle başarıya ulaştırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kendi başkanlığında toplanan imza süreci ile ilgili muhaliflere müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Özcan, burada yaptığı açıklamada, “Olağanüstü kurultay için gerekli olan yeter sayıda imza an itibariyle toplanmıştır. İmza toplama süresinin bitimi olan Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar imza almaya devam edeceğiz. İmzaları görmek isteyen MYK üyelerimiz, yarın saat 11.00’e kadar imzaları isterlerse görebilir.” ifadelerine yer verdi.

Özcan ayrıca Köroğlu Gazetesi Muhabiri Aslı Akış’a yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan; “Bugün yeterli sayıya ulaştık ancak imza toplamanın son gününe kadar bu şekilde imza toplama çalışmaları devam edecek. Tabi daha çok imza ile bu süreci sonlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim