Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TSO Başkanı Ateş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve hiçbir din, dil, ırk, mezhep, yaş, cinsiyet ayrımı olmaksızın tüm milletimizin birlikte verdiği, tüm dünyaya örnek olmuş bir Kurtuluş savaşının sonunda kurulan Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü tarifsiz bir gurur ve mutluluk ile karşılıyoruz.

100. yaşına doğru sarsılmaz adımlarla ilerleyen Cumhuriyetimiz, milletimizin asli karakterini teşkil eden bağımsızlık ruhumuzun en önemli simgesi, bu toprakları bize ebedi vatan yapan ecdadımızın bıraktığı en önemli miras, yarınlarımız olan çocuklarımızın ise önlerindeki en önemli kılavuzdur.

Bugün Türkiye, kendisini Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak topyekûn kalkınma yolunda, kararlılıkla ve her alanda kendine belirlediği hedeflerle ilerlemektedir. Bu süreçte yarınların büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edebilmek için kamu, özel sektör ve sivil toplum el ele vermiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ sözünü her daim kılavuz edinerek, Cumhuriyetimizi, bölgemizde lider ve dünyada her zaman ve koşulda söz sahibi ülkelerinden birisi yapabilmek için, her günden daha fazla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Bunu, aziz Cumhuriyetimizin bir parçası ve ferdi olma kimliğini göğsünde gururla taşıyan, kalbi vatan, millet ve bayrak sevgisiyle atan herkesin ortak gayesi ve sorumluluğu olarak görüyoruz. Bu amaç birlikteliğinin iş dünyasını ve girişimcisini temsil eden tarafı olan Türk iş dünyasının çatı örgütü TOBB ve Bolu’daki temsilcileri olarak bizler de, Türkiye’nin dünya devletlerinin parlayan yıldızı olabilmesi için her gün bir önceki günden daha fazla çalışmayı ve üretmeyi kendimize en öncelikli görev sayıyoruz.

Bu düşüncelerle, Bolu iş dünyası adına üyelerimizin, halkımızın, Bolu içinde ve dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ulusal bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi bizlere hediye eden tüm kahramanlarını, vatanımızın ve milletimizin birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.”

Editör: TE Bilisim