Bolu Kent Konseyi, yıl dönümü yaklaşan 12 Kasım 1999 depremi öncesinde, deprem fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisi hazırlayacak. Kent Konseyi, Bolulu vatandaşlardan ellerindeki fotoğrafları vermeleri için çağrıda bulundu.

Haber: Oğuzhan Eke

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği, 12 Kasım 1999 depreminin yıl dönümüne sayılı gün kaldı. Bolu Kent Konseyi de bu kapsamda bir çalışma düzenleyerek, deprem fotoğraflarının yer alacağı bir sergi hazırlayacak.

“DEPREM GERÇEĞİ İLE YAŞAMAYA ALIŞMALIYIZ”

Deprem bilincini arttırmak ve yaşanan acıları unutturmamak adına çalışmayı yaptıklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy, “Kent Konseyi olarak halkımızı depreme karşı uyanık ve hazır olmaya davet ediyoruz. Depremi aklımızdan çıkarmayalım, deprem gerçeği ile yaşamaya alışmalıyız. Deprem zamanında çekilmiş olan fotoğraflardan bir sergi açmak istiyoruz” dedi.

“FOTOĞRAFLARI VERMELERİNİ RİCA EDİYORUM”

Sergide yer alacak fotoğraflar için vatandaşlara da seslenen Ulusoy, “Ellerinde deprem ile ilgili olan vatandaşlarımızın bu fotoğrafları Kent Konseyimize vermelerini rica ediyorum. Fotoğraf sahiplerinin isimleri ile birlikte bastırdığımız bu fotoğrafları daha sonra kendilerine iade edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim