İHH İnsani Yardım Vakfı, pandemi sürecinde uzaktan eğitime devam eden yetim çocuklara tablet hediye edecek. Hayırseverlerin destekleriyle öğrencilerin eğitimleri aksamayacak.

Haber: Aslı Akış

Bolu İHH'dan yapılan yazılı açıklamada, eğitimin yeniden başlamasıyla birçok öğrencinin evinden derslerine devam ettiği belirtilerek; “Koronavirüs ülkemizi ve dünyayı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Desteğinizle, bu zor günlerde ihtiyaç sahibi ailelerin, yaşlı ve kronik hastaların ve yetim ailelerinin yanında olduk. Gösterdiğiniz büyük dayanışma örneği için onlar adına size teşekkür ederiz.

“EĞİTİM SEFERBERLİĞİNE İHH OLARAK BİZ DE DESTEK OLUYORUZ”

Bu süreçten çocuklarımız da olumsuz etkilendi. Çok sevdikleri okullarından ayrı kaldılar. Eğitimin yeniden başlamasıyla birçok öğrenci evinden derslerine devam ediyor. Ancak uzaktan eğitim için imkanı olmayan yetim çocuklarımız derslere katılamıyor, eğitimleri aksıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve eğitimcilerimizin üstün gayretiyle, operatör firmalarının data hediyeleriyle katkı sağladığı eğitim seferberliğine İHH olarak biz de destek oluyoruz.

“DESTEĞİNİZLE, DERSLERİNDEN GERİ KALMASINLAR”

Yetim Sponsorluk Sistemi’yle Türkiye’de destek olduğumuz yetim çocuklarımıza, uzaktan eğitimlerine devam edebilmeleri için tablet hediye ediyoruz. Bir yetimi tek başınıza sevindirebileceğiniz gibi dilediğiniz miktarda bağış da yapabilirsiniz. Desteğinizle, derslerinden geri kalmasınlar” ifadelerine yer verildi.

EĞİTİME DESTEK İÇİN

Hayırseverler, bir yetimi tek başına sevindirebileceği gibi dilediği miktarda bağış da yapabilecek. Bağışçıların destekleriyle yetim öğrenciler, derslerinden geri kalmayacaklar. Kampanyaya destek olmak isteyenler, EGITIM yazıp 3072’ye SMS gönderdiklerinde 5 TL katkıda bulunabilecek. Daha fazla yardımda bulunmak isteyenler ise vakfın internet sitesinden ya da banka hesap numaralarına yine EGITIM açıklaması yazarak projeye dahil olabilecek.

Editör: TE Bilisim