05 Temmuz Pazartesi günü başlayan Temmuz Ayı İl Genel Meclisi toplantılarının Salı günü gerçekleşen oturumunda Bolu ve ilçeleriyle alakalı gündem maddeleri karara bağlandı.

Haber: Aslı Akış

Bolu İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantıları Yaşar Yüceer başkanlığında devam ediyor. Toplantıların ikinci gününde 3madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ilk olarak, Seben ilçesi Korucuk köyü, yukarı mahallesine içme ve kullanma suyu olarak Kalınca membaının Q=0,12 lt/sn.lik kısmının tahsisinin yapılmasıyla ile ilgili Çevre ve Sağlık komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının ikinci gündem maddesi, mülkiyeti il özel idaresine ait İzzet baysal caddesindeki iş merkezinde bulunan fiziksel engelli ve gönüllülerin sosyal faaliyetlerinde kullanılmak üzere bolu belediyesine ait tahsisi yapılan 94-H nolu dükkânının tahsis süresinin uzatılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde mülkiyeti il özel idaresine ait ilçe, tabaklar mahallesinde tapunun 99 ve 100 parsel nosunda kayıtlı taşınmazlar için Bolu Belediye başkanlığınca hazırlanan projenin 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanununun 10/f maddesi görüşülmek üzere meclis üyelerinin oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Editör: TE Bilisim