Ülkemizle eşzamanlı olarak başlayan Bolu’da, aşı uygulamaları doğrultusunda Bolu Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol da aşı oldu.

Çin'den getirilen CoronaVac aşısına Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından öncelikli olarak sağlık çalışanlarına aşı uygulaması yapılmaya başlandı. Bolu’da da başlayan aşılama çalışmaları kapsamında Bolu Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol da aşı oldu.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca analizleri tamamlandıktan sonra "Acil Kullanım Onayı" verilen CoronaVac aşısı, İl Sağlık Müdürlüğünün kent genelinde planladığı toplam 179 aşı odasında aşı uygulaması gerçekleştirildi. Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, yönetim ekibi ve hastane yöneticileriyle birlikte COVID-19 Aşı Uygulama Odalarında aşılarının ilk dozunu yaptırdılar.

“ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

İzzet Baysal Devlet Hastanesinde aşı olan Bolu Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Elhamdülillah. Covid-19 aşımızı pandemi ile fedakârca mücadele eden kıymetli sağlık çalışanlarımızla beraber olduk.  Allah devletimize zeval vermesin. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim