Bolu Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üye seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda İl Genel Meclisini temsilen Yaşar Yüceer (85 oy), Zerrin Yavuz Açıkalın (64 oy), köy muhtarlarını temsilen ise Ketenler Köyü Muhtarı Fikret Özen (77 oy) ve Yuva Köyü Muhtarı Murat Erdoğan (77 oy) seçildi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Pandemi nedeniyle ertelenen Bolu Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği üye seçimleri, Bolu Öğretmenevi konferans salonunda yapıldı. Vali Yardımcısı Çağlayan Kaya Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte köy muhtarları katıldı.

Toplantıda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu ve kesin hesap cetveli oy birliği ile kabul edildi.

Seçim öncesinde İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, CHP’li İl Genel Meclisi üyesi Erhan Beykoz ve AK Partili Zerrin Yavuz Açıkalın ile Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ketenler Köyü Muhtarı Fikret Özen ve Çaydurt Yuva Köyü Muhtarı Murat Erdoğan adaylığını açıkladı.

113 oyun kullanıldığı seçim sonucunda, İl Genel Meclisini temsilen Yaşar Yüceer 85, İl Genel Meclisi üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın 64 oy alarak Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi seçildi.

Birlik Encümen üyeliğine aday olan muhtarlardan köy muhtarlarını temsilen Ketenler Köyü Muhtarı Fikret Özen 77, Çaydurt Yuva Köyü Muhtarı Murat Erdoğan 77 oy alarak birlik encümeninin asil muhtar üyeliğine seçildi.

Toplantı, üye seçimlerinin ardından önceki dönem faaliyet raporunun görüşmesiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim