Bolu İYİ Parti teşkilatlarında seçim kongre maratonu başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, delege seçimlerinin 26 Ocak Pazar günü yapılacağını söyledi.

İYİ Parti teşkilatlarının ülke genelinde kongrelerinin başlamasıyla birlikte, Bolu’da da seçim maratonu başlamış oldu. İYİ Parti Bolu teşkilatında 7 Ocak’tan itibaren üye listeleri askıya çıkacak, 26 Ocak Pazar günü ise delege seçimleri yapılacak.

Seçim süreci ile ilgili olarak, İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, yaptığı açıklamada; ‘’İyi Parti olarak Türkiye çapında başlayan kongre sürecimizi Bolu’da da başlatmış bulunmaktayız. Kongre sürecinde öncelikle ilçe kongrelerimiz ve sonrasında il kongremiz yapılacaktır. İlçe kongremizin ilk ayağı olarak da Merkez ilçemizde delege seçimleri sürecini 7 Ocak 2020 itibariyle üye listelerimizin askıya çıkarılmasıyla başlatmış bulunmaktayız. Üye listelerimiz 25 Ocak saat 17:00’ye kadar askıda kalacak olup, delege seçimlerimizde 26 Ocak Pazar günü parti binamızda yapılacaktır. Bu süre içerisinde delege adayı olmak isteyen üyelerimiz partimizde delege seçim komisyonuna başvurabilirler. Demokrasi ilkesini kendisine şiar edinmiş olan İYİ Partimiz, seçimlerin her aşamasında bu ilkesini uygulayarak, partimiz için en iyisini yapmaya çalışacaktır. Yapılacak seçimlerde temel hedefimiz, İYİ Partiyi iktidara taşımak ve ülkemizi daha iyi yönetecek kadroları oluşturmaktır’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim