Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, 29 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan Boluspor Göztepe maçına tüm Bolu’yu davet etti. Bolululardan stadı doldurmalarını isteyen Çarıkcı, taraftar desteğini alması durumunda Kırmızı Beyazlı ekibin Göztepe’yi mağlup edecek güçte olduğunu söyledi.

MEHMET FATİH YALINIZ

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, kırmızı beyazlı ekibe destek veren herkesi 29 Mayıs Pazartesi oynanacak olan Boluspor – Göztepe maçına davet etti.

Toplantıda, ilk maçı değerlendirerek konuşmasına başlayan Çarıkcı şunları söyledi; “Takımımız geçen hafta Manisaspor’u yenerek play-offlara kaldı. Büyük umutlarla gittiğimiz Göztepe maçında, maçın esnasında iyi oynamamıza rağmen, şanssızlık biraz da seyirci baskısı ile 2 – 0 kaybettik. Göztepe ile bu sene 3 maç oynadık. Hem Bolu’da, hem de iki tane deplasmanda, özellikle ilk oynadığımız maçtaki takımımızın gücü kuvveti Bolu’daki oynadığı maçtan itibaren Boluspor takımının Göztepe’ye kıyasla çok daha kuvvetli olduğunu görebiliriz. Maç, 2 – 0 bitti ama en başta teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimi maçtan sonra, hem otelde, hem de Bolu’ya geldikleri zaman kulüp binasında yalnız bırakmadık. Onların hırsı, isteği, hakikaten şu an tavan yapmış vaziyette. Bir iki tane sakat futbolcumuz var. O futbolcular da şu anda, MR çektirecekler, doktor bir şey söyleyecek diye doktora gitmiyorlar. Yeter ki oynayacağımız son maçta oynayalım diyorlar. Ben bu inancı futbolcu arkadaşlarımın gözünde gördüm. Teknik heyetle görüştük, onlara da desteğimi verdim. Geçmişte hep beraber, 2004 – 2005 sezonunda Denizli’ye gittik. O maçta 85 dakika 2-1 mağlupken, o maçı 3-2 aldık. En başta taraftarımızla beraber. 2007 – 2008 sezonunda, 2008 – 2009 sezonunda İstanbul’da Ali Samiyen Stadında Sakaryaspor’a 2-0 mağlupken, penaltılarla bizim takımımız final maçına çıktı. Burada dimdik ayaktayız.”

“Biz stadı doldurursak, takım Göztepe’yi yener”

Stadın dolması, taraftarın desteklemesi durumunda Boluspor’un Göztepe’yi alt edecek güçte olduğuna dikkat çeken Necip Çarıkcı, takımın galibiyete inançlı olduğunu söyledi. Çarıkcı şöyle devam etti; “Benim tek istediğim şey, taraftarımızın, esnafımızın, basınımızın, herkesin bu maça gelmesini özellikle rica ediyorum. Bu maçı, taraftarımızdan yeterli destek gelirse, bu maçı almak imkansız değil. Çünkü takımımız bu konuda çok kuvvetli, inançlı bu maçı alabilecek kuvvette. Ben takımımıza güveniyorum. Hep beraber stadı doldurursak, bu takım Göztepe’yi yenecek kuvvette. İnancımız tam, takımın ciddiyeti, inancı tam. İnşallah şansımız da iyi gider. Göztepe maçında çok pozisyona girdik. Aslında fazla pozisyona giren takım Boluspor’du ama Yılmaz Hoca talihsiz bir açıklama yapmış. Her şey bitmedi. 21-30’da maç başlayacak. Gece 11’de maç bitecek ve inşallah mutlu olan taraf biz olacağız.”

Editör: TE Bilisim