Bolu’da faaliyet gösteren Nişantaşı Kuaför, müşterileri için VİP servis uygulaması başlattı. Müşterileri evinden alan VİP araçlar, hizmet verilmesinin ardından tekrar evinde götürüyor.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN-Yasin Celal TORUN

Bolu’da, Karaçayır Mahallesi’nde faaliyet gösteren bay-bayan kuaförü Nişantaşı Kuaför, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı kalan kuaför ve berberlerin 11 Mayıs’ta açılmasıyla birlikte güzel bir uygulamaya imza attı. Nişantaşı Kuaför, koronavirüs salgını sebebiyle toplu taşıma araçlarını kullanmak istemeyen müşterileri için VİP servis uygulaması başlattı. Randevu alan müşterilerini evinden alan VİP araçlar, verilen hizmetin ardından yeniden evlerine kadar götürüyor.

Müşterilerine ulaşım sırasında daha hijyenik koşullar oluşturmayı amaçlayan Nişantaşı Kuaför, her müşteriye özel olarak hizmet veren araçlarına sıradaki müşteri için tekrar dezenfekte işlemi uyguluyor.

Nişantaşı Kuaför İşletmecisi Hüseyin Arabacı, kuaförlerin yeniden açılması nedeniyle hem müşterilerinin hem de kendilerinin sevinçli olduğunu ifade ederek, “Koronavirüs sebebiyle yaklaşık 2 aydır salonlarımız kapalı, hiçbir şekilde hizmet veremedik. Bundan dolayı müşterilerimiz çok mustarip oldular. Görsel açıdan da sıkıntısını yaşadılar. Evde hizmet verilmesini istediler ama sağlıksız olacağı için biz izin vermedik. Pazartesi gününden itibaren açıldı. Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Maddi anlamda da yıprandık” diye konuştu.

“YOĞUNLUK ÇOK FAZLA”

Arabacı, kuaförlere yoğun ilgi olduğunu belirterek, “Yoğunluğumuz çok fazla ama uymamız gereken kurallardan dolayı sınırlı sayıda müşteri alabiliyoruz. Randevu saatlerimizi ona göre belirliyoruz. Kuaförlerin bir süre kapalı kalmasından dolayı 15 gün sonrasına bile randevu verebiliyoruz” dedi.

“HER MÜŞTERİ İÇİN YENİDEN DEZENFEKTE”

Müşterileri için başlattıkları VİP servis hizmeti hakkında bilgiler veren Hüseyin Arabacı, “Açıkçası, otobüse binmek istemeyen, taksiye bile binmek istemeyen müşterilerimiz var. “Ben sadece saçımı yaptırayım, hizmetimi alayım ve evime gideyim” diyorlar. Bu yüzden, tamamen dezenfekte ve hijyen kurallarına dikkat ederek böyle bir uygulama başlattık. Ses de getirdi. Bir müşterimizin evine gidip aracımıza bindiriyoruz. Adresimize getiriyoruz. Hizmetini verip tekrar evine bırakıyoruz. Bu süreçten sonra aracımızı tekrar dezenfekte ediyoruz. Diğer müşteriye aracımızı tertemiz bir şekilde hazır ediyoruz. Bir arkadaşımız sadece bununla ilgileniyor. Taksi ve otobüslere akşama kadar bir sürü insan biniyor ama bizde öyle bir şey söz konusu değil. Çok dikkat ediyoruz. Kendileri de çok mutlular. Biz de böyle bir hizmet verebildiğimiz için mutluyuz, iyi hissediyoruz” şeklinde konuştu.

“BU UYGULAMA BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Kuaför hizmeti almak için VİP servis hizmetinden yararlanan Ceyda Özer, uygulamadan çok memnun olduğunu söyleyerek, “Çok mutlu oldum böyle olduğu için. Otobüslerde gelip gitmesi çok sıkıntı oluyordu. Özellikle benim evimden bu tarafa otobüs saatleri uyuşmuyordu. Hüseyin Abi’nin böyle bir uygula yapması beni çok mutlu etti. Bugün geldim, işlerimi hallettim. Allah’ın izniyle geri döneceğim. Çok güzel, tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilisim