13 Ocak’ta yapılacak olan Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu öncesinde başkanlık için adaylığını açıklayan Orhan Fırat ziyaretlerine devam ediyor. Fırat ve yönetim kurulu adayları Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Orhan Fırat ve yönetim kurulu adayları buradaki ziyaretinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent ve gazetecilerle bir araya geldiler.

Ziyarette bir açıklama yapan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, kongrenin şoför esnafının sorunlarına çözüm getirmesini diledi. Velioğlu, “Şoförlerin, taksicilerin, otobüsçülerin, bütün ulaşım sektörünün, şoför esnafının seçimi yapılıyor. En başta hayatını kaybeden, Nihat Alpat Öztürk Abimizi anıyorum. Mekanı cennet olsun. O süreçten sonra 2 adaylı bir kongreye gidiliyor. Bolu’nun iki kıymetli abisi, Orhan Fırat ve diğer aday abimiz. Ben başarılar diliyorum. İnşallah kongrenin şoför esnafının sorunlarına çözüm getirmesini diliyorum. İnşallah Bolu için demokratik bir seçim olur, barış içinde olur, kucaklaşarak olur, sorunların çözümüne yönelik bir kongre olur.” diye konuştu.

“Yapılacak seçim Bolu Şoförüne ve Bolu Halkına hayırlar getirsin”

Velioğlu’nun ardından konuşan Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Orhan Fırat, kongrenin hayırlar getirmesini diledi. Fırat şöyle konuştu; “Şoförler Odamızın olağan genel kurulu olacak buraya değerli ekip arkadaşlarımızla beraber adayız. Adaylık sürecimizde birçok ziyarette bulunduk. Yerel ve ulusal basınımız bizim için çok önemli. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Sizlerin aracılığı ile şoför esnafımız ve Bolu Halkının yeni yılını kutluyorum, şimdiden hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ederim. Şu ana kadar odamızda görev yapan ve hakkın rahmetine kavuşan başkanlarımızı ben de rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun, bizlere bir eser bıraktılar. Biz de bu alanda tecrübeli arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Bu bir hizmet yarışıdır, bu bir bayrak yarışıdır. Kongrede takdir üyelerimizindir. Biz kendimize güveniyoruz, attığımız adımlardan eminiz. 855 üyemiz nasip olursa oy kullanacaklar, 13 Ocak 2018 tarihinde. Birlik ve beraberlik olmazsa olmazlardan bir tanesi. Yönetimdeki arkadaşlarım konuya vakıf, tabandan gelen insanlar. Bu arkadaşlarımızın yanımızda olması bize güç ve destek veriyor. Seçim sonucunda iki listeden biri çıkacak. Hiçbir dargınlık kırgınlık olmadan, Bolu halkına, Bolu şoförüne yakışır şekilde kol kola girip, kol kola çıkacağız. Yapılacak seçimin, öncelikle Bolu Şoförüne, Bolu Halkına ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilisim