Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, YKS sonuçlarına göre, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında üniversitemizi kazanan öğrencilerimiz için bir mesaj yayımladı.

BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı mesajında; “Zorlu ve yorucu bir sınav döneminin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kontenjanlarına yerleşmeye hak kazanan tüm değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, sizleri ailemizin bir üyesi olarak aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.

“BAİBÜ ÜLKEMİZİN ÖNDE GELEN SAYGIN VE YENİLİKÇİ ÜNİVERSİTELERİNDEN BİRİDİR”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, evrensel değerler ışığında bilimsel bilgi ve teknoloji üreten ve kullanan, bilimsel çalışmaları ile insanlığa hizmet eden, ulusal ve uluslararası araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan, ülkemizin önde gelen saygın ve yenilikçi üniversitelerinden biridir.

Aynı zamanda, 28 yıllık tecrübesi ışığında, çağdaş ve akılcı eğitim-öğretim faaliyetleri ile ülkemize katma değer sunmak üzere araştıran, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip eden yetkin ve erdemli nesiller yetiştirmek için, var gücüyle ve durmaksızın, sizlerin geleceği için çalışmaya devam eden bir üniversitedir.

“ÇAĞDAŞ VE YENİLİKÇİ BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ SİZLERİ BEKLEMEKTEDİR”

Bu zorlu ama bir o kadar keyifli ve öğretici yolculuğunuzda, geleceğinizi güvenle şekillendireceğiniz, güzel anılar ve fırsatlarla dolu, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim-öğretim dönemi sizleri beklemektedir. Her zaman bilmenizi isterim ki, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesi, hem üniversite yıllarınızda hem de mezuniyet sonrasında sizlere destek olmayı sürdürecektir. Keyifle ve gurur duyarak eğitim alacağınız üniversiteniz, en güzel günlerinizi geçireceğiniz ve ömür boyu unutmayacağınız yuvanız olacaktır.

“ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR KEZ DAHA TEBRİK EDİYORUM”

Siz sevgili öğrencilerimizin de, 2023 hedefleri doğrultusunda, büyük ve güçlü Türkiye’mizin inşasında, bu kutlu yolda, çalışmalarını hızla ve aralıksız sürdüren Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne, her alanda gönülden katkı sağlayacağınıza olan inancım tamdır.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre, üniversitemize yerleşen değerli öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor; üniversitemizde geçireceğiniz yılların sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim