Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu iftar programında bir araya geldi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurullarının Düzce, Zonguldak, Karabük ve Kastamonu’da ortak düzenlenen iftar programı merkez il Bolu’da da Gazelle Otel’de gerçekleşti.

İftar programına Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner, TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkan Yardımcıları Cengiz Çavuşoğlu ve Nazmi Uçar, kurul üyeleri ve davetliler katıldı.

İftar programının ardından konuşan TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner, TÜRSAB’ın büyük bir değişim yaşadığını vurgulayarak, “TÜRSAB, Türkiye’de yeni yönetimiyle birlikte 35 bölge temsil kurulu ile temsil edilmektedir. Bunlardan bir tanesi de bizim bölgemizi kapsayan Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu. 6 il temsil kurulumuza bağlı, bu illerin de açıkçası en nadide yüzük taşı Bolu. Turizmde lider olması sebebiyle Bolu’ya çok değer veriyoruz. Bolu’nun Bölge Temsil Kurulu Merkezi olması da TÜRSAB’ın ne kadar değer verdiğinin göstergesidir” diye konuştu.

Güner’in ardından konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ise, Bolu’nun turizmdeki önemine değinerek, “Biz sanayi kenti değiliz. Organize Sanayi’miz var fakat çok büyük değil. En önemli sektörümüz, vazgeçmediğimiz tek konu; Bolu’nun turizm kenti olması. Enstrümanlarımız var, dolayısıyla Allah’ın verdiği nimetlerden faydalanmamamızın hiçbir gerekçesi yok” ifadelerini kullandı.

Programda son olarak TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner, TÜRSAB’ın faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Editör: TE Bilisim