Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bolu Güney Çevre Yolu ve Bolu Mudurnu Şantiyesin inşaatlarında incelemelerde bulunmak ve yapılan yatırımların yerinde değerlendirilmesi amacıyla Bolu'ya geldi. Bakan Karaismailoğlu ilk olarak Bolu Valisi Ahmet Ümit’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Haber: Aslı Akış

 

Valilik ziyaretinde Bakan Karaismailoğlu’na, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, AK PARTİ Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti ilçe Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı eşlik etti.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bolu’ya geldi. Valilik önünde Vali Ahmet Ümit ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu daha sonra Valilik şeref defterini imzaladı. Ardından, Valilik makamına geçen Bakan Karaismailoğlu, Vali Ümit’ten bilgi aldı.

 

Valilik ziyaretlerini tamamlayan Bakan Karaismailoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra

Bolu Güney Çevre Yolu Şantiyesini ziyaret ederek, burada devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Bakan Adil Karaismailoğlu, burada yaptığı basın açıklamasında; “Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." dedi.

 

“BOLU'YA GÜZEL HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Karaismailoğlu, Bolu'da bakanlığın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunduklarını belirterek, "İnşallah Bolu'ya güzel hizmetlerimiz devam edecek. Devam eden projelerimizle ilgili gerekli istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah bundan sonra da gelecek olan talepler doğrultusunda, yeni yapacağımız yatırımlarla ilgili de çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bununla ilgili gerekli istişarelerde bulunup Boluluların talepleri doğrultusunda projelerimizi şekillendirip Boluluların hizmetine sunacağız" diye konuştu.

 

“BAKANLIĞIN HİZMETLERİNDEN BOLU FAZLASIYLA İSTİFADE EDECEKTİR”

Bütün projelerde amaçlarının Bolulu vatandaşların memnuniyetini ve gönüllerini kazanmak olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, “Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Bolu’da da, 18 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemizdeki Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın vermiş olduğu hizmetlerden Bolu da fazlasıyla istifade edecektir” şeklinde konuştu.

 

“ÜLKENİN HER NOKTASINDA MUAZZAM GELİŞMELER VAR”

Bakan Karaismailoğlu, ülkenin her noktasında muazzam gelişmelerin olduğuna işaret ederek; “Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz.  Onların moral, motivasyon ve yaşam kalitesini güçlendirmek için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“BOLU'DA DA ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLARIMIZ VAR”

Ülkenin her noktasında bütün vatandaşları birbirine bağlayıp, dünya ile bağlantılarını sağlayacaklarını anlatan Karaismailoğlu, "Bolu'da da çok önemli yatırımlarımız var. Şu anda Güney Çevre Yolu Şantiyesi'nde bulunmaktayız. 2016-2017 yılından başlayan bir süreç devam ediyor. Burada gerekli incelemeleri ve istişareleri yaptık. Boluluların nabzını tuttuk. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda burasının D-100 kara yolundan Mudurnu yolu arasındaki 3 kilometrelik kısmı Boluluların istediği şekilde yol kotunu da düşürerek, inşallah hizmete alacağız. Bundan sonra bütün yapacağımız işler, Boluluların talepleri doğrultusunda olacak. Yol için karar verildi. En kısa zamanda projesi hazırlanıp, inşallah burada istenmeyen görüntü ortadan kaldırılacak. Bolululara bir şehir yolu olarak kazandırılacak” diye konuştu.

 

MUDURNU ÇEVRE YOLU ŞANTİYESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Güney Felakettin Köyü’nde bulunan Bolu Mudurnu Çevre Yolu Şantiyesine geçti. Burada incelemelerde bulunan Karaismailoğlu, yetkililerden brifing aldı. Bakan Karaismailoğlu daha sonra Güney Felakettin Köyü Camii’nde Cuma namazı kıldı.

 

Editör: TE Bilisim