Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, Bolu’nun Göynük İlçesinde kamp yapan Kubilay Aka’nın karda zor duruma düştüğünü ve köylülerin ünlü oyuncuya yardım ettiğini yazdı.

Haber: Oğuzhan Eke

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü, oyuncu Kubilay Aka’yla ilgili, Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ tarafından dikkat çeken bir yazı yazıldı. Yazısında Aka’nın fırsat buldukça doğaya kaçtığına yer veren Üstündağ, “Setten fırsat buldukça dinlenmek için kendini doğanın kollarına bırakıyor. Hafta sonunu yakın arkadaşlarıyla birlikte Bolu’nun Göynük ilçesinde geçiren Aka, çadır kurarak kamp yaptı” dedi.

“KARIN ALTINDA ODUN BULMAKTA ZORLANMIŞ”

Yoğun kar ve soğuk hava nedeniyle ünlü oyuncunun zorluk yaşadığını belirten Üstündağ, “Tam teçhizatlı kamp malzemeleriyle keyifleri yerindeydi ta ki gece hava soğuyana kadar! Duyduğuma göre gece hava eksi 8 dereceye kadar düşünce arkadaşlar yoğun karın altında odun bulmakta oldukça zorlanmış” ifadelerini kullandı.

“KÖYLÜLERİN YARDIMI SAYESİNDE ÜŞÜMEKTEN KURTULMUŞ”

Oyuncuya köylülerin yardım ettiğini belirten Üstündağ, “Köylülerin yardıma koştuğu arkadaşlar, onların verdiği odun ve yaktıkları ateş sayesinde üşümekten kurtulmuş. Kamp hayatını çok seven başarılı oyuncunun ileride bir YouTube kanalı açıp, kamp günlüklerini paylaşmak istediği de gelen bilgiler arasında” şeklinde konuştuk.

Editör: TE Bilisim