Boluspor'un Başkanı Necip Çarıkçı, değerlendirmelerde bulundu, yeni sezona tam olarak hazır olduklarını belirtti.

Başkan Necip Çarıkçı, kampın çok verimli geçtiğini, teknik direktörleri Fuat Çapa'nın ligi iyi tanıyıp bilmesinin kendileri için bir avantaj olduğunu vurguladı. Sezona umutlu gireceklerini, 1 futbolcu daha almayı planladıklarını açıklayan Başkan Çarıkçı, şöyle devam etti:

“Kombine satışlarından bekledikleri geliri elde edemedik. Bizim sabit 1000 taraftarımız var. Yıllardır böyle. Maçlara ancak bu kadar kişi geliyor. Bir Eskişehirspor, Göztepe, Kocaelispor ya da Sakaryaspor gibi bir taraftarımız yok. Bunu da biliyoruz. Kombine satışları komik rakamlar ancak buna rağmen artmıyor. Herkes Boluspor'un şampiyon olmasını istiyor. Ama diğer takımların taraftarları takımlarına iyi sahip çıkıyor. Bizim memleketin yapısı böyle. Heyecanımız biraz geç oluyor. Boluspor iyi oynar, takımları teker teker yenerse, taraftar her geçen gün maçları izlemeye gelir. Bu sene maçların bir bölümü ücretli kanalda yayınlanacağı için, belki izlemek isteyen stadyuma gelir.”

“BU BAŞARININ EN BÜYÜK SAHİBİ ESNAFTIR”

En önemli destekçisinin esnaf olduğunu belirten Başkan Çarıkçı, son olarak, “Boluspor'a değer katan esnaftır. Diğerleri boş. Bizim öyle bir beklentimiz de yok. Bizim siyasetten de beklentimiz yok. Bizim tek beklentimiz esnafımız ve halkımızdandır. Bu kulüp ne zaman başarılı olmuşsa, bu başarının en büyük sahibi esnaftır” dedi.

Editör: TE Bilisim