(HABER MERKEZİ) - AK Parti Bolu İl Genel Meclisi 1’inci sıra adayı Ekrem Çetinkaya, yeni dönemde il genel meclisi olarak yol ve alt yapı hizmetlerindeki kaliteyi arttırmak ve daha fazla hizmet sunabilmek için çalışmalarını daha da yoğunlaştıracaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra köylere yapılacak olan hizmet kalitesinin artacağını, köyleri modern kent görünümüne kavuşturmak için kolları sıvayacaklarını belirten AK Parti Bolu İl Genel Meclisi 1’inci sıra adayı Ekrem Çetinkaya,“ Bilindiği gibi, yol ve alt yapı hizmetleri, bir şehrin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesi açısından son derece önemlidir. Geçtiğimiz dönemde, il genel meclisi olarak birçok köy yolumuzu asfaltlayarak daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağladık. Ayrıca, yağışlı havalarda oluşan su baskınlarını engellemek amacıyla altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık. Ancak, bu alanda yapılması gereken daha çok iş olduğunun da farkındayız. Önümüzdeki dönemde, il genel meclisi olarak, yol ve alt yapı hizmetlerindeki kalitemizi arttırmak ve daha fazla hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak adına gereken her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.

“ASFALT PLANTİ İLE TOZLU, ÇAMURLU KÖY YOLU KALMAYACAK”

Yeni dönemde kurulan asfalt plenti ile çamurlu köy yolunun kalmayacağını açıklayan Çetinkaya, “Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında köylerimizde süsleme ve modernize çalışmalarına geçeceğiz. Bizim için büyük bir önem arz eden asfalt plentimiz hazırlanma aşamasında. Böylelikle tüm köy yollarımız yeni dönemde sıcak asfalt ile kavuşacak” ifadelerini kullandı.

“BEKAP PROJESİ İLE ÇÖP SORUNU ORTADAN KALKACAK”

Temizlik ve çevre bilinci adına en önemli çalışmalarının BEKAP olacağını dile getiren Çetinkaya, “Kentimizin temizliği ve çevre bilinci adına önemli bir adım olan Bilinçli Atık Yönetimi ve Katı Atık Geri Kazanım Projesi kapsamında, çöp toplama ve geri dönüşüm çalışmalarını hayata geçireceğiz. BEKAP projesi ile birlikte, çöp toplama süreçlerimizi daha verimli hale getirerek çevreye verdiğimiz etkiyi en aza indirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, atıkların ayrıştırılması, geri dönüşüme kazandırılması ve doğru bir şekilde bertaraf edilmesi için çeşitli adımlar atacağız.” şeklinde konuştu.

“YAKIN KÖYLER DOĞALGAZA KAVUŞACAK”

Yeni dönemde yürüyecekleri çalışmaların başında doğalgaz geldiğini dile getiren Çetinkaya, “Köylerimizin enerji ihtiyacını karşılamak için doğalgazın sağladığı konforu ve ekonomik avantajlarını ilk etapta merkeze yakın köylerimizde hayata geçirmek için adım atacağız” dedi.

“KÖYLERİMİZİN YAŞAM STANDARTINI ARTTIRACAĞIZ”

Yeni dönem çalışmaları kapsamında köylerdeki vatandaşların yaşam standartlarını arttıracaklarını ifade eden Çetinkaya, “Kentimizin hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam standartı sunabilmek adına İl Genel Meclisi olarak kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmet kalitemizi artırmak için yapısal olarak bir dizi iyileştirme ve yenileme çalışması yürüteceğiz. Altyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi, sosyal hizmetler ve daha birçok alanda projeler geliştirerek, kentimizi geleceğe hazırlamak için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“OMUZLARIMIZDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIZ”

Çetinkaya, omuzlarındaki yükün farkında olduklarını söyleyerek, “Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Gelecek yüzyıla güçlü bir başlangıç yapabilmemiz için, birlik ve beraberlik içinde olmalı, ortak hedefler doğrultusunda kenetlenmeliyiz. Türkiye yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak için, hep birlikte el ele vererek, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK