Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, Melih Aktaş için gerçekleştirilen sünnet düğünden bir araya gelerek sohbet etti.

Haber: Oğuzhan Eke

Son dönemde Bolu’yla ilgili konularda karşı karşıya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, uzun zamandır yan yana görüntülenemiyordu. Bolu AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı İlker Aktaş’ın oğlu, Melih Aktaş’ın sünnet düğününe katılan ikili uzun süre sonra bir araya geldi.

Düğünde iki başkan farklı masalarda otururken; Özcan, Yılmaz’ın yanına giderek selam verdi. Samimi bir selamlaşmanın yaşandığı birliktelikte ikili arasında kısa bir diyalog da gerçekleşti.

Özcan, Yılmaz’a “Zayıflamışsın, hazırlanıyorsun her halde bir şeylere” diyerek esprili bir sohbet başlattı. Yılmaz ise, "Bununla hazırlanılmaz, talimat verilir. Sen talimat alınca gelirsin ben talimat alınca giderim” şeklinde konuştu. Özcan ise bu söylemlere güler bir yüzle, “Biz talimatla da gelmiyoruz, talimatla da gitmiyoruz” diyerek cevap verdin. Yılmaz’ın “ Gerçi senin öyle bir özelliğin var” ifadesinin ardından ikili selamlaşarak sohbete son verdi.

Editör: TE Bilisim