Kamu kurumlarının farklı platformlarda işbirliği içerisinde hareketinden yola çıkarak imzalanan “En Büyük Görev Bende Projesi” kapsamında ziyaret gerçekleştirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde personel ve üreticilere Dr. Haluk Bulut tarafından sigarayı bırakmak isteyenlere karbonmonoksit ölçümü, uzman diyetisyen Merve Açar Yaşar tarafından boy kilo ölçümü yapılarak sağlıklı yaşam tüyoları verildi.

“SAĞLIKLI YAŞAM ADINA FARKINDALIK OLUŞTURMAK”

İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline ve üreticilere sigara bağımlılığı ve diyetisyen tarafından boy kilo ölçümleri gerçekleştirildiğini söyleyerek, “Kurumlarımızın ortak hareketinden yola çıkarak hazırlanan protokol kapsamında Müdürlüğümüz personeli ve üreticilerimize sigara bağımlılığı ve diyetisyen tarafından boy kilo ölçümleri gerçekleştirildi. Buradaki esas amaç sağlıklı yaşam adına farkındalık oluşturmak olmakla birlikte katılımcılarımızın güncel sağlık durumlarını öğrenmeleri ve projenin adından da anlaşılacağı üzere aslında sağlığımız için en büyük görev kişinin kendisindedir. Bu bilinçle hareketten yola çıkarsak sağlığımız hayatımızın temposunda zaman zaman göz ardı edilebiliyor olsa da her zaman önceliğimiz olmalıdır.  Bu bağlamda İl Sağlık müdürlüğü ekiplerine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, katılımcılarımıza da sağlıklı yarınlar diliyorum” dedi.

1 (4)-11 (2)

Editör: Servet GÖKÇEK