(HABER: SERVET GÖKÇEK- OĞUZHAN EKE )- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak; “Genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu’da seçimin kazananı oldu. 31 Mart’ta da muzaffer olacağız. Şahımızı ve siyasi görüşümüzü değil Bolu’nun marka değerini yüceltmek için mücadele edeceğiz” dedi.

MHP, ittifak olmadan seçime gireceği illerin belediye başkan adaylarını açıkladı.  Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı resmi olarak İlhan Durak oldu. Durak, Bolu Yıldırım Bayezid Camii önünde Cuma namazı çıkışında basın mensuplarına değerlendirmede bulundu.

Açıklamada MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP KAÇEP Başkanı Sema Gülen, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, MHP il ve ilçe yönetimi, il ve ilçe teşkilat üyeleri de başkan adayı Durak’a destek verdi.

“GENEL SEÇİMLERDE MHP BOLU’DA SEÇİMİN KAZANANI OLDU”

Milliyetçi Hareket Partisinin Bolu Belediye Başkan adayı olarak isminin açıklanmasının akabinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye şükranlarını sunarak sözlerine başlayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak; “Dün güzel bir haber aldık. Milliyetçi Hareket Partisinin Bolu Belediye Başkan adayı olarak ismim açıklandı. Bu kutlu ve onurlu görevi bize tevdi ettiği için öncelikle Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendiye şükranlarımız arz ederim. Güzel bir teşkilatımız var. Genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu’da seçimin kazananı oldu. Bir milletvekilimizi ‘Bizim İsmail’i Türkiye büyük millet meclisine gönderdik. Allah’ın, izniyle önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde de hep birlikte bütün teşkilatlarımızla aile, kardeş olarak aramızdaki bağı daha güçlü hale getirerek birlik beraberlik içerisinde 31 Mart mahalli idareler seçimlerine hep birlikte yürüyeceğiz. Bolulu vatandaşlarımızla yürüyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

“BOLULULARLA İSTİŞARE EDEREK HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”             

Konuşmasının devamında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünü anımsatarak yönetim anlayışlarından bahseden Durak; “Aziz Atatürk’ün “Milletin efendisi yoktur bu millete efendi olabilmek için hizmet etmek gerekir. Hizmet edildiğine de onu efendi kabul eder” sözleri bizim yönetim anlayışımız olacaktır. Bolu’da İzzet Baysal Ruhunu yaşatacağız. Alın terimizi, gençliğimizi, enerjimizi Bolu’yu imar etmek için; Bolulularla istişare ederek hep birlikte başaracağız. Bu ruh ve düşünce ile hareket edeceğiz. Samimiyeti, dürüstlüğü, adaleti, hakkaniyeti bilerek adil davranmayı başaracağız. Bunun içinde gerekli mücadeleyi vereceğiz. Bugün ne söylediysek yarın farklı söylem olmayacak.” açıklamasında bulundu.

“ADİL BİR YÖNETİM ANLAYIŞI BENİMSEYECEĞİZ” 

Başkan adayı Durak, 31 Mart'ı işaret derek; “Allah nasip ettiğinde Bolu Belediye Başkanı olduğumuzda adaletli, hakkaniyetli adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. 31 Martta Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak Bolulular olarak muzaffer olacağız. Bu zaferi taçlandıracağız. Ekibimiz mesleki bilgiye sahip, donanımlı. Kendi menfaatlerinden ziyade kamunun menfaatlerini bilen, düşünen ekibimizle belediyeye yürüyeceğiz. Şahımızı ve siyasi görüşümüzü değil Bolu’nun marka değerini yüceltmek için mücadele edeceğiz.” dedi. 

Editör: Ebru Buket EKE