Türkiye gündemi Haberleri

türkiye gündemi haberleri ve güncel türkiye gündemi gelişmeleri, türkiye gündemi ile ilgili tüm video, türkiye gündemi fotoğrafları ve türkiye gündemi haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi.

HABER

Eurovision'da Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra davetli olarak yeniden Eurovision sahnesine çıkacak.

HABER

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden İmran Aydoğdu’nun annesi Seher Aydoğdu, depremin ardından geçen 1 yılı anlattı, dava sürecine ilişkin konuştu.

HABER

Yine kış, yine salgın… Bolu da salgından nasibini aldı. Peki, hastanelerde yoğunluk ne durumda, ameliyatlar iptal mi edildi?

HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, 10 bin lira olarak belirlenen emekli maaşına tepki gösterdi.

HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayıyla 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 55 aday listesini daha açıkladı.

HABER

Bolu Valiliği, 1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen hizmet eylemleri verilerini paylaştı.

HABER

İlk Türk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna saatler kaldı. Yolculuğun saat kaçta, nereden izleneceği e merak konusu oldu.

HABER

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece TSİ 01.11'de başlayacak.

HABER

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak; “Genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu’da seçimin kazananı oldu. 31 Mart’ta da muzaffer...

HABER

Bolu’da yerel seçimler için belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından Milliyetçi Gençlik, Tanju Özcan’a çelenkli destek verdi.

HABER

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucunda Anne Dostu Hastane unvanını korumaya hak kazandı.