Bolu’ya gelen “İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Arsam” sosyal konut tanıtım tırında, vatandaşlar projenin detayına ilişkin bilgi verdi.

Haber: Oğuzhan Eke

"İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa" projesi kapsamında ilk etapta 250 bin sosyal konut, 1 milyon konut arsası ve 10 bin iş yeri verilecek. Bolu özelinde 902 sosyal konut ve bin 750 konut arsası teslim edilecek.

İlk sosyal konutların temeli ise Bolu’nun da arasında olduğu illerde 25 Ekim tarihinde atılacak. Temel atma öncesi projenin detaylarının anlatıldığı ve vatandaşların yetkililerden yüz yüze bilgi alabildiği İlk Evim İlk İş Yerim projesi tanıtım tırı Bolu’ya geldi.

Bolu Valiliği önündeki tırda vatandaşlar uzmanlardan; başvuru şartları, ödeme seçenekleri ile evler hakkında detaylı bilgi aldı. Sanal gerçeklik gözlüğü aracılığıyla Bolu’da yapılması planlanan evlerin içerisinde gezme imkânı da buldular.

“UMARIM VATANDAŞLARIMIZ BUNDAN FAYDALANIRLAR”

Arsa hakkında bilgi almak için tıra gelen Akın Özdemir, “Bence oldukça yararlı, umarım vatandaşlarımız da bundan faydalanırlar. İhtiyacı olan herkesin bundan faydalanmasını diliyorum.  Tanıtım tırını kullanmayı planlıyorum. Arsa için bilgi almak üzere geldim” dedi.

Editör: TE Bilisim