Boluspor'un son 4 haftalık performansını değerlendirelim;

Bodrumspor deplasmanı, 1-0'lık mağlubiyet. Beklentilerin çok altında kalan bir futbol ve kaybedilen üç puan. Oyun içinde Boluspor lehine verilmediği düşünülen penaltı pozisyonunu es geçmemek gerek. Verilmeyen o penaltı pozisyonu Boluspor'a puan ya da puanlarda kazandırabilirdi.

Malatyaspor maçı 80. dakikadan sonra gelen golle alınan 1-0'lık galibiyet. Hücumsal anlamda verimli geçmeyen bir mücadele.

Deplasmanda 1-0'lık Rizespor mağlubiyeti. Geçen iki haftaya nazaran daha istekli bir oyun. Boluspor lehine verilmediği düşünülen bir penaltı pozisyonu daha.

Sakaryaspor mücadelesi yine maçın son 5 dakikasında bulunan bir gol, 1-0'lık galibiyet.

Deplasmandaki mücadelelerin ortak noktaları; tatmin etmeyen futbol, 1-0'lık mağlubiyetler, penaltı iddiaları.

İçerdeki maçların ortak özelliği, son dakikada gelen goller, çok verimli olmasa da istekli oyun.

Yalnız Sakaryaspor mücadelesinin ikinci devresini ayrı tutmak gerekir. Boluspor inanılmaz bir şekilde golü aradı ve nihayetinde sonuca ulaştı.

Önümüzdeki hafta Altay deplasmanı var. Geçmiş deplasmanlardan ders çıkarıp özellikle hücum anlamında daha verimli oynayabilmek gerekiyor.

Rakip 29.10.2022 tarihinden beri yenilmiyor. En son deplasman yolculukları da o tarihte 2-1 galip geldikleri Sakarya maçı.

Boluspor mücadelesine kadar İzmir dışına çıkmamış olacaklar.

Bu süreçte Bandırma beraberliği, Altınordu ve Gençlerbirliği galibiyetleri var.

Boluspor'a nazaran daha az yorulmuş bir takım olarak sahaya çıkacaklar.

Sezon başı 15 maçta 25 puan ile üst sıralarda yer alan bir Boluspor göreceğiz deseler, büyük ihtimalle taraftarından yöneticisine kadar hemen hemen herkes bu görüşe katılmayacaktı. Ama gelinen noktada her ne kadar oyun anlamında beğenilmese de Boluspor an itibariyle sıralamada 2. Devre arasına kadar toplanabilen maksimum puan toplanıp, gerekli transferler yapılabilirse, Boluspor sezon sonuna kadar ilk ikide kendine yer bulur.