Bolu İnsani Yardım Vakfınca hayırseverlerin de desteğiyle gıda maddelerinin yanı sıra temin edilen kömür, battaniye ve soba gibi yardım malzemeleri hem ilimizdeki ihtiyaç sahipleri hem de Suriye’de yaşamlarını sürdüren sivillere ulaştırılıyor.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu-İHH tarafından 2021 kış mevsiminde bu güne kadar yakacak yardımı olarak ilimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve yetim 15 aileye 3.750 kg. kömür, 1.500 kg. odun dağıtıldı. 4 ailenin doğalgazı açtırıldı, 6 ailenin doğalgaz ve elektrik faturaları ödendi, bunun yanında 60 aileye gıda ve et dağıtıldı.

10 Aralık Dünya İnsan hakları gününde “Kış Kapıda Yalnız Bırakma” sloganıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da da başlatılan Suriye kamplarında yaşayan savaş mağduru vatandaşlar için yardım kampanyasında bağışçıların destekleriyle 25 ton kömür Suriye’de çadır kentlerde dağıtıldı.

“YÜZLER GÜLDÜ, ÇADIRLAR ISINDI”     

Bolu İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Fethi Sarımsakcı  yardımlar ile ilgili paylaşımda bulunarak; “Kış boyunca ilimizde ve Suriye’deki mazlumlara yardımlarımız devam edecek. Allah hayır sahiplerinin hayırlarını kabul etsin, bir çuval kömürde benim için götürün deyipte yapmış olduğunuz bağışlarınızla alınan kömürler kamplarda yaşayan savaş mağduru mazlumlara dağıtıldı. Rabbim razı ve hoşnut olsun. Yüzler güldü, çadırlar ısındı. Yardımlarımız devam ediyor. Tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim