Bolu 1. Çetiner Erdoğan Amatör Ligi hafta sonu oynanan karşılaşmalarla start aldı. Bu sezonun iddialı takımları arasında yer alan Karacasuspor 2011, Elvan İnşaat Kızıkspor ile karşı karşıya geldi. Karacasuspor 2011, maçta 9 kişi kalmasına rağmen sahadan son dakikalarda attığı golle galip gelerek sezona 3 puanla başladı.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Boluspor’un efsane oyuncularından Çetiner Erdoğan’ın ismi verilen Bolu 1.Amatör küme çekişmeli maçlarla başladı. Karacasuspor 2011 ve Elvan İnşaat Kızıkspor Pazar günü Karaçayır’da karşı karşıya geldi.

İlk yarısı orta saha mücadelesi içinde geçen karşılaşmada Karacasuspor 2011’den 37’inci dakikada Eren direk kırmızı gördü. İlk yarı 0–0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Bordo-Mavililer daha etkili başlayan taraf oldu. Dakikalar 65’i gösterdiğinde Karacasuspor 2011, kontra ataktan golü buldu. Berke şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Bordo-Mavili takım maçta 1–0 öne geçti.  Golü kalesinde gördükten sonra rakip kaleye yüklenen Elvan İnşaat Kızıkspor beraberlik golünü Karacasuspor 2011 filelerine gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi.

Maçın 80’inci dakikasında Karacasuspor 2011 takımından Emir kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bordo-Mavililer, sahada 9 kişi kaldı. Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, maçın son anlarında Karacasuspor 2011, Berke ile golü buldu.  Karşılaşma Karacasuspor 2011’in 2–1 üstünlüğü ile sona erdi. Bordo-Mavililer, sezona 3 puanla başlayarak ilerleyen haftalar öncesi umut verdi.  

 

Editör: TE Bilisim