Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ve İl Jandarma Komutanlığıziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, güvenlik güçleri ve görevli sağlık çalışanlarıyla bayramlaştı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü,  İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ve Bolu İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.

Vali Ahmet Ümit’in Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere,  Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Haluk Saygılı ve Tugay  Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can katıldı.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet bayramın ilk gününde ziyaretlerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile başladılar. Vali Ümit ve beraberindekileri İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy karşıladı.

Buradaki ziyarette tek tek emniyet mensuplarıyla tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI HASTALAR VE HASTA YAKINLARI İLE BAYRAMLAŞILDI

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyetin bir diğer ziyareti ise İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve görevi başındaki sağlık çalışanlarına oldu.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Emin Demirkol, yönetim ekibi, sağlık tesisleri yöneticileri ve 112 çalışanları tarafından karşılanan  Vali Ümit ziyarette ilk olarak Palyatif Servis bölümünü ziyaret ederek burada yataklı tedavi gören hastalar ve hasta yakınları ile bayramlaştı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Demirkol ve sağlık çalışanları ile sohbet eden Vali Ümit, ayakta tedavi gören hastalara da hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de bayramlarını kutladı.

Vali Ümit ve beraberindeki heyet daha sonra ise Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’ne (AMATEM) çıkarak burada madde bağımlılığından kurtulmak isteyen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti ve bayramlarını kutladı.

JANDARMA PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet son olarak İl Jandarma Komutanlığında subay ve askerlerin bayramlarını kutladı.

Vali Ümit ve beraberindekileri İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı ile Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can karşıladı.

Ziyarette askerlerle tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri görevleri başında olan personele başarılar diledi, akabinde Vali Ümit, programına devam etmek üzere yerleşkeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim