Kopier Bilişim, 2022 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla firma hedeflerine ulaşırken, 2023 yılı hedefleri Bolu’da gerçekleştirilen etkinlikte belirlendi.

Kopier Bilişim, 2022 yılı hedeflerini yerine getirmenin mutluluğunu, Bolu’nun ünlü doğa harikası Abant’ta kutladı. Abant yolu üzerinde bulunan bir otelde, Kopier Bilişim ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Kopikit Büro Makinaları, Kariyer İthalat / İhracat,  Geskopikit; Antalya ve İstanbul şube çalışanları da katıldı.

Bolu’da büro makinalarının satışını, kiralamasını ve bakımı yapan Kopier Bilişim Firma Yetkilisi Volkan Kurtbasan, “Ekonomik anlamda zor bir sene olmasına rağmen 2022 hedeflerini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Mal değil, Hizmet satıyoruz’, prensibimizden ödün vermeden müşteri memnuniyetini esas alarak hareket ettik ve bizlere güvenen, birlikte yol aldığımız iş ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz. 2023’ün bir önceki yıldan çok daha güzel olması temennisi ile Herkese Sağlıklı, Mutlu, Bereketli bir sene diliyoruz” dedi.

Tüm ekibin katıldığı ve 2023 hedeflerinin belirlendiği buluşmada, bir seneyi başarı ile kapatıp yeni bir seneye çok daha motive ve hazır bir şekilde başlangıç yapıldı.

Editör: TE Bilisim